Projectsecretaris ruimtelijke ordening gezocht
 1. Home
 2. Nieuws & Events
 3. Projectsecretaris ruimtelijke ordening gezocht

Projectsecretaris ruimtelijke ordening gezocht

Voor ons projectbureau zijn we op zoek naar een talentvolle en ambitieuze

Projectsecretaris ruimtelijke ordening (32 tot 40 uur)

Als projectsecretaris ondersteun je de gebiedsmanager en senior projectmanager van Bureau Meerstad. Je werkt nauw met hen samen. Je houdt ontwikkelingen bij op het gebied van ruimtelijke ordening binnen Bureau Meerstad en je informeert de gebieds- en projectmanager tijdig over recente ontwikkelingen. Er is ruimte om breed mee te draaien in verschillende projecten. Je bewaakt de voortgang van projecten naar aanleiding van de opgestelde planning en signaleert mogelijke afwijkingen en knelpunten. Je bent verantwoordelijk voor alle administratieve en organisatorische taken die horen bij de projecten, zoals het organiseren van diverse bijeenkomsten en vergaderingen. Met jouw nauwkeurigheid en analytisch vermogen help je de projectleden gestructureerd te werken. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om jouw ambitie als projectmanager vorm te geven door zelfstandig (kleinere) projecten op te pakken. Onder alle (drukke) omstandigheden houd jij het hoofd koel en kom je keer op keer met een goede oplossing. We zijn uitdrukkelijk niet op zoek naar een onderzoeker, maar iemand die van aanpakken weet en middenin de projectorganisatie staat.

Meerstad

Meerstad staat voor ‘woongeluk’ in de ruimste zin van het woord. Bekend om de ruimte, het groen en het Woldmeer. De plek waar kinderen zorgeloos kind zijn, waar vitaal leven gestimuleerd wordt en waar duurzaamheid de normaalste zaak van de wereld is. Hier woon je in het meest groene en waterrijke stadsdeel van Groningen aan de rand van het schitterende Woldmeer. Of iemand nu zoekt naar een rijwoning, eilandvilla, waterwoning of een levensloopbestendig huis, iedereen vindt een droom(t)huis in Meerstad.

Bureau Meerstad

De gebiedsontwikkeling van Meerstad wordt uitgevoerd door Bureau Meerstad. Bij het drijvende projectbureau werken verschillende vakdisciplines samen aan de gebiedsontwikkeling en verkoop van bouwrijpe kavels voor woningen en voorzieningen. Bureau Meerstad is een zelfstandige organisatie met de gemeente Groningen als aandeelhouder.

Functie-eisen

 • Je beschikt over een relevante HBO / WO opleiding voor dit vakgebied.
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring op het gebied van ruimtelijke ordening, maar minimaal affiniteit.
 • Bij voorkeur ervaring met wet- en regelgeving in een gemeentelijke omgeving.
 • Je kunt goed zelfstandig en gestructureerd werken. Je pakt (kleine) projecten zelfstandig op.
 • Je bent integer en betrouwbaar. Je zegt wat je doet en je doet wat je zegt.
 • Je regelt je zaken zelf zonder dat je directe aansturing nodig hebt. Je bent flexibel en plant zelf tijdig jouw (administratieve en organisatorische) taken.
 • Je bent een goede teamspeler. Je draagt bij aan een fijne werksfeer en brengt positieve feedback in.
 • Je bent gericht op verbetering. Je vindt het een uitdaging om processen slimmer of sneller te laten lopen.

Meer informatie

LET OP: de reactietermijn voor deze vacature is inmiddels verlopen

We bieden je een afwisselende baan in een dynamische werkomgeving waarin je jouw talent kunt laten zien en waarbij je de mogelijkheid hebt om door te groeien in de functie van junior/medior projectmanager ruimtelijke ordening. De arbeidsvoorwaarden zijn afhankelijk van opleiding, kennis en ervaring. De hoogte van het salaris is in overeenstemming met de zwaarte van de vacature. Je krijgt eerst een jaarcontract met kans op een vaste aanstelling.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.