Sfeervolle informatiemarkt Meerstad
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Sfeervolle informatiemarkt Meerstad

Sfeervolle informatiemarkt Meerstad

Zo’n 150 bewoners, toekomstige bewoners en omwonenden van Meerstad kwamen gisteravond naar het informatiecentrum van Bureau Meerstad om zich te laten informeren over de ontwikkeling van Meerstad en omgeving. Daarnaast was het een mooie gelegenheid om elkaar te ontmoeten.

Er waren stands ingericht met informatie over werkzaamheden, water en groen, verkeer en woningaanbod. Vooral de nieuwe maquette kon op belangstelling rekenen. Er was veel interesse in de aanleg van Tersluis, de eerste schetsen van de nieuwe wijk Groenewijk, het park en de toekomstige voorzieningen. Bij de stand verkeer ging de belangstelling uit naar de ontwikkeling van de nieuwe hoofdontsluitingsroute tussen de ringweg en Meerstad en de nieuwe fietsverbinding tussen Meerstad en de Driebondsweg.

Niet alleen medewerkers van Bureau Meerstad waren aanwezig om informatie te geven. Ook de buurtvereniging Meeroevers, Meerkracht en de volkstuinvereniging waren vertegenwoordigd om bewoners te woord te staan.

Kon je niet aanwezig zijn bij de informatiemarkt en heb je vragen over de ontwikkeling van Meerstad en omgeving? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in ons informatiecentrum.