Start bouw 2e fase Parkvilla’s Tersluis
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Start bouw 2e fase Parkvilla’s Tersluis

Start bouw 2e fase Parkvilla’s Tersluis

Donderdag 17 oktober gaf projectontwikkelaar Le Clercq samen met uitvoerder VDM Woningen het startsein voor de bouw van 13 Parkvilla’s in Tersluis. De woningen zijn onderdeel van fase II van de Parkvilla’s en worden gebouwd aan de rand van de wijk, vlakbij het Slochterdiep. Ook de sluis en bijbehorende sluisbuurt met in de toekomst kleinschalige winkeltjes en horeca ligt om de hoek. De woningen van de eerste fase van de parkvilla’s van Le Clercq zijn inmiddels voor een deel opgeleverd en bewoond.

Eerste heipaal de grond in

Alle toekomstige bewoners van de Parkvilla’s fase II waren uitgenodigd om bij het startmoment aanwezig te zijn. Tijdens dit moment ging symbolisch de eerste heipaal in de grond en werd deze door aanwezige kinderen gedoopt met champagne.

Hierna was er gelegenheid om met elkaar te borrelen in het Infocentrum van Bureau Meerstad. Dit was een goede gelegenheid voor de toekomstige bewoners om de buren te leren kennen en elkaar te ontmoeten.

Ruime en behaaglijke familiewoning

De Parkvilla’s zijn ruim opgezet en helemaal ontworpen voor het familieleven. Met 5 slaapkamers, een ruime badkamer en een royale open leefruimte is dit de perfecte woning voor een groot gezin. Daarnaast is er een ruime keuze in opties. Zo kan men kiezen uit tuingericht of straatgericht wonen, is er ruimte voor een bijkeuken of een uitbouw en zijn de bovenverdiepingen op diverse manieren in te delen.