Start bouw energiezuinige woningen ‘De Grandeur’
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Start bouw energiezuinige woningen ‘De Grandeur’

Start bouw energiezuinige woningen ‘De Grandeur’

Ontwikkelaar BEMOG gaf vandaag het startsein voor de bouwwerkzaamheden van de eerste drie moderne, vrijstaande woningen van het nieuwbouwproject ‘De Grandeur’ in Meeroevers. Naar verwachting zullen de woningen voor de zomervakantie in 2019 worden opgeleverd.

Energiezuinige, vrijstaande woningen aan de Meeroeverslaan
De Grandeur biedt u de mogelijkheid om energiezuinig en gasloos te wonen in een moderne, onder architectuur ontworpen, vrijstaande woning aan één van mooiste lanen van Meerstad. De woningen hebben een robuuste, strakke uitstraling en komen op riante kavels van circa 500 m2 tot circa 700 m2.

Het project telt in totaal 9 woningen met een ruime leefkeuken en een tuingerichte woonkamer met zicht over de brede Kwelvaart. Wie liever vanuit de leefkeuken naar de tuin kijkt, kan ook daarvoor kiezen Op de verdieping bevinden zich vier ruime slaapkamers. Hierdoor zijn de woningen ook zeer geschikt voor o.a. gezinnen.
De energiezuinige woningen (EPC 0,0) hebben een energielabel van A++ en zijn standaard voorzien van zonnepanelen, een aardwarmtepomp en vloerverwarming Bovendien kunnen de woningen met een aantal ingrepen ook volledig energieneutraal worden gemaakt. En natuurlijk zijn er nog diverse optiemogelijkheden waaronder een extra dakkapel, een uitbreiding van de woning met 1,20 meter en een veranda.

Nog enkele woningen beschikbaar: kopen = bouwen
Op dit moment zijn er nog 4 van deze energiezuinige woningen direct beschikbaar, 2 zijn inmiddels onder optie. De woningen worden 1 op 1 gebouwd. Dit betekent dat zodra de woning is verkocht, de werkzaamheden voor de bouw aansluitend worden opgestart! Meer informatie over De Grandeur vindt u hier.