Start bouw Nieuwbouwproject Kader Negen
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Start bouw Nieuwbouwproject Kader Negen

Start bouw Nieuwbouwproject Kader Negen

Op donderdag 18 februari vierden Bureau Meerstad en Goossen Te Pas Bouw de start van de bouw van nieuwbouwproject Kader Negen in de wijk Groenewei. In het bijzijn van Dick Nijkamp (directeur Goossen Te Pas Bouw) sloeg Jelle Dijkstra (directeur Bureau Meerstad) de symbolische eerste paal van het project.

Normaal gesproken is dit een mooie gelegenheid voor kopers om kennis te maken met het bouwteam en de nieuwe buren. Helaas was dit niet mogelijk door de huidige coronamaatregelen.

Over Kader Negen
Kader Negen van ontwikkelaar Goossen Te Pas Bouw bestaat uit 38 woningen gelegen in het hart van Groenewei. Er worden verschillende woningtypes gerealiseerd, zowel twee onder een kap woningen als rijwoningen.
De woningen hebben een stoere uitstraling en hebben extra veel ruimte omdat er geen schuine wanden aanwezig zijn. De woningen hebben een plat dak waardoor de bovenste verdiepingen de maximale functionele ruimte krijgen. Daarnaast beschikken alle woningen over veel raamopeningen. Net zoals alle andere woningen in Meerstad zijn de woningen van Kader Negen duurzaam gebouwd en volledig gasloos.

Kader Negen is zowel in de oostelijke als de westelijke richting ingesloten door fraaie groenpartijen die Groenewei een sterk groen karakter geven.

Dit project is inmiddels uitverkocht. Naar verwachting worden de woningen in het eerste kwartaal van 2022 opgeleverd.