Start bouwwerkzaamheden 4 halfvrijstaande woningen Langs de Erven
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Start bouwwerkzaamheden 4 halfvrijstaande woningen Langs de Erven

Start bouwwerkzaamheden 4 halfvrijstaande woningen Langs de Erven

Ontwikkelaar KOOI is begonnen met de bouwactiviteiten voor de 4 halfvrijstaande woningen die straks komen te liggen aan Langs de Erven in de wijk Meeroevers. Op woensdag 28 maart vangen de heiwerkzaamheden aan en aansluitend worden ook de fundering, de betonwanden en verdiepingsvloeren geplaatst. Medio mei staat vervolgens het plaatsen van de dakpannen gepland. Het streven is om in oktober dit jaar de bouwwerkzaamheden af te ronden en de woningen op te leveren.

4 halfvrijstaande woningen ‘Langs de Erven’
De woningen zijn architectonisch ontworpen in een robuuste vorm met ieder een eigen zadeldak. Hierdoor zijn de afzonderlijke woningen op straatniveau ook duidelijk te te herkennen. Door een diversiteit aan gevelopeningen zullen de woningen straks wel op subtiele wijze van elkaar verschillen. Ondanks de vele onderlinge overeenkomsten krijgt toch iedere woning zo een duidelijk eigen karakter. De kwaliteit van Meerstad komt op verschillende manieren tot uiting bij dit project. Zoals de wijze waarop er invulling wordt gegeven aan ecologische aspecten en aan gasloos bouwen.

Wonen aan ‘Langs de Erven’ is wonen in alle vrijheid, met veel groen en een speelvoorziening dichtbij. Het Woldmeer, de school met kinderopvang en het gezondheidscentrum liggen bovendien op steenworp afstand!

De halfvrijstaande woningen van KOOI zijn inmiddels allemaal verkocht. Heb je ook interesse in wonen aan ‘Langs de Erven’? Neem dan eens een kijkje bij het project Meer Wonen.