Start bouwwerkzaamheden 46 eengezinswoningen in Meeroevers!
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Start bouwwerkzaamheden 46 eengezinswoningen in Meeroevers!

Start bouwwerkzaamheden 46 eengezinswoningen in Meeroevers!

Ontwikkelaar Heijmans is begonnen met de werkzaamheden voor het nieuwbouwproject ‘MEER’. Naar verwachting starten de heiwerkzaamheden begin maart. Het streven is om de eerste woningen eind 2018 op te leveren met een doorlooptijd in het eerste kwartaal van 2019.

Royale en duurzame eengezinswoningen
Het woningbouwproject MEER telt straks 46 royale en duurzame eengezinswoningen, waarvan 38 rijwoningen en 8 halfvrijstaande woningen. Dankzij de diverse ontwerpen van de architect en de vele opties die de kopers binnenshuis hebben, zal geen woning hetzelfde zijn. Net als alle woningen in Meerstad, worden ook deze woningen gasloos uitgevoerd. Ze worden voorzien van zonnepanelen, vloerverwarming en een warmtepomp.

En er komt meer…
De woningen van fase 1 en 2 in het project MEER zijn weliswaar uitverkocht, maar op een van de laatste plekjes aan het water in Meeroevers ontwikkelt Heijmans Vastgoed samen met Van Wonen een nieuw project. Met de natuur om de hoek en onder andere een school, een kinderdagopvang en een gezondheidscentrum op loopafstand woon je hier straks heerlijk. En met een grote diversiteit in woningtypes zit er vast een woning tussen die aan jouw wensen voldoet.

Het project bestaat uit 30 rij- en halfvrijstaande woningen. De woningen zijn volop in ontwikkeling en zullen naar verwachting medio 2018 in verkoop gaan.