Start verkoop De Grandeur op 27 september
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Start verkoop De Grandeur op 27 september

Start verkoop De Grandeur op 27 september

Wonen in een moderne, onder architectuur ontworpen, vrijstaande woning aan één van mooiste lanen van Meerstad, wie wil dat nou niet? Aan de Meeroeverslaan verrijst straks het nieuwbouwproject De Grandeur van BEMOG Projectontwikkeling.

Moderne vrijstaande woningen aan de Meeroeverslaan
Aan de brede groene laan in Meeroevers komen in totaal 9 onder architectuur ontworpen moderne, vrijstaande woningen. De woningen komen op ruime kavels van circa 500 m2 tot circa 700 m2, de vanaf v.o.n. prijs is €419.950,-. Alle woningen hebben een tuingerichte woonkamer met zicht op de brede Kwelvaart en een ruime leefkeuken. Op de verdieping zijn vier ruime slaapkamers. Deze woning is dus met recht een echte gezinswoning. De woningen zijn energiezuinig en kunnen met een aantal ingrepen energieneutraal gemaakt worden. Kijk hier voor meer informatie.

Start verkoop
Op woensdag 27 september gaan deze vrijstaande woningen in verkoop. De start verkoop wordt gehouden tussen 19.00 en 21.00 uur in het Informatiecentrum Meerstad. Wil jij graag meer weten over dit leuke project en de woningen of wil je misschien zelfs al inschrijven? Kom dan langs!

Je kunt je op deze woningen inschrijven vanaf de start verkoop tot 9 oktober 12.00 uur. Op 10 oktober worden de woningen toegewezen en wordt iedereen geïnformeerd.