Start verkoop project Nijgaarde in Tersluis!
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Start verkoop project Nijgaarde in Tersluis!

Start verkoop project Nijgaarde in Tersluis!

Er gaan weer nieuwe woningen in verkoop op woensdagavond 21 december a.s.! De start verkoop van 5 vrijstaande en 2 halfvrijstaande woningen van het project Nijgaarde in Tersluis vindt plaats van 19.30 tot 21.00 uur in het Informatie- en Verkoopcentrum Meerstad.

Nijhuis Bouw ontwikkelt de 7 woningen, waarbij er keuze is uit 4 verschillende typen. Alle woningen zijn ruim, robuust, licht en modern. Ze staan op royale kavels van 397 m2 tot maar liefst 817 m2 en zijn voorzien van een eigen garage. De ligging van de woningen, vlakbij het Woldmeer en aan de rand van het toekomstige Park, is ideaal! Een heerlijke uitvalsbasis om de groene, waterrijke omgeving van Tersluis te gaan verkennen.

Inschrijven
Wilt u iedere dag genieten van het rijke buitenleven en bent u benieuwd naar de woonmogelijkheden van dit nieuwste project in Tersluis? De makelaar kan u uitgebreid informeren over de woningen en de mogelijkheden. En natuurlijk kunt u zich direct inschrijven op de woning van uw keuze. Inschrijven is mogelijk tot uiterlijk woensdag 11 januari 2017 om 12.00 uur. Klik hier voor meer informatie.