Start verkoop project Parkzicht in Groenewei 5 november a.s.!
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Start verkoop project Parkzicht in Groenewei 5 november a.s.!

Start verkoop project Parkzicht in Groenewei 5 november a.s.!

De verkoop van 25 woningen van het nieuwbouwpoject ‘Parkzicht in Groenewei’ start op 5 november 2020 om 17:00 uur. Belangstellenden die in aanmerkingen willen komen voor de woningen kunnen zich online inschrijven via nieuwbouwgroningen.nl. De inschrijfperiode duurt tot donderdag 12 november 12.00 uur. Het project telt 11 verandawoningen en 14 herenhuizen. De woningen worden gerealiseerd aan de rand van Park Meerstad in de wijk Groenewei.

Verandawoningen aan het Hof

De verandawoningen aan het Hof liggen aan de Groene hoven, in het hart van Groenewei. De karakteristieke woningen met houten veranda en hoge overstekende kappen ogen stoer en industrieel, maar tegelijkertijd ingetogen en huiselijk. Iedere woning heeft een diepe tuin met berging en kijkt uit over een groen hofje. De woningen hebben standaard drie slaapkamers met de mogelijkheid voor een extra kamer op de zolderverdieping.

De prijzen variëren vanaf € 329.000 tot 359.000 v.o.n. met woonoppervlaktes van circa 132 m2. Lees hier meer over het project.

Herenhuizen aan het Park

De herenhuizen aan het Park liggen direct aan Park Meerstad in de wijk Groenewei. De unieke geschakelde herenhuizen hebben grote raampartijen en stoere gevels. Iedere woning heeft twee parkeerplaatsen op eigen terrein en staat op een grote, diepe kavel. De woningen worden op een verhoging gebouwd, dit geeft de woning extra allure en daardoor kan je nog meer genieten van het uitzicht op Park Meerstad en het Woldmeer.

De prijzen variëren vanaf € 369.000 tot € 425.000 v.o.n. met woonoppervlaktes van 161 m2 tot 220 m2. Lees hier meer over het project.