Start verkoop rij- en halfvrijstaande woningen Meeroeverslaan en Oeverpad
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Start verkoop rij- en halfvrijstaande woningen Meeroeverslaan en Oeverpad

Start verkoop rij- en halfvrijstaande woningen Meeroeverslaan en Oeverpad

Op zaterdag 22 oktober a.s. vindt in het Informatiecentrum van Meerstad van 14:00-16:00 uur de start verkoop van 22 woningen aan de Meeroeverslaan en het Oeverpad plaats.

Plegt-Vos ontwikkelt in Meeroevers in totaal 22 woningen waarvan 14 rijwoningen en 8 halfvrijstaande woningen. De woningen gelegen aan de Meeroeverslaan en het Oeverpad zijn voor een heel breed publiek, omdat de woningen zo zijn ontwikkeld dat er veel groeimogelijkheden zijn in de woning zelf. Zo zijn de woningen standaard uitgerust met 3 slaapkamers op de eerste verdieping, maar bestaat de mogelijkheid om nog 2 extra slaapkamers en een beloopbare zolderruimte te creëren op de tweede verdieping. Dit is mogelijk omdat de woningen beschikken over een hoge nok. Een groot pluspunt voor grotere en/of samengestelde gezinnen.

De Meeroeverslaan
Aan de Meeroeverslaan worden 9 rij- en hoekwoningen en 6 twee onder één kap woningen gebouwd. De woningen zijn bijzonder omdat ze standaard worden uitgevoerd met een houten veranda en vlonderterras aan de voorzijde van de woning. De veranda, die via tuindeuren vanuit de woning bereikbaar is, zorgt voor een mooie verbinding met de brede groenstrook en de hierin gelegen speelvoorzieningen. Optimaal om te genieten van de middag- en/of avondzon en de perfecte plek om zicht te houden op de spelende kinderen.
Prijzen: Rijwoningen vanaf € 205.000,– v.o.n. Halfvrijstaande woningen vanaf € 251.500,– v.o.n.
Kijk hier voor meer informatie.

Het Oeverpad
Het Oeverpad is gelegen tussen de Kwelvaart en het Woldmeer. Dit is een gevarieerd plan met rij-/ hoekwoningen en halfvrijstaande woningen uitkijkend over het Woldmeer. Deze woningen zijn modern en strak vormgegeven en liggen direct aan het water. De plattegrond is zo ontwikkeld dat het mogelijk is om de halpartij naar de achterzijde te verplaatsen, zodat de volledige breedte van de woning aan de waterkant benut kan worden als woonkamer. Zo kan er volop genoten worden van het weidse uitzicht op het meer. Aangezien er geen autoverkeer langs gaat is het een heerlijke en rustige plek om te wonen.
Prijzen: Rijwoningen vanaf € 232.500,– v.o.n. Halfvrijstaande woningen vanaf € 285.000,– v.o.n.
Kijk hier voor meer informatie.

Inschrijven is mogelijk vanaf 22 oktober 2016 om 14.00 uur tot 31 oktober 2016 17.00 uur. Op 1 november vindt de toewijzing plaats. Inschrijvers worden hierover zoveel mogelijk op 1 november door de makelaar geïnformeerd.