Zaterdag 2 april: Start voorverkoop Tersluis (Fase I)
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Zaterdag 2 april: Start voorverkoop Tersluis (Fase I)

Zaterdag 2 april: Start voorverkoop Tersluis (Fase I)

Het is zover! Op zaterdag 2 april a.s. start de voorverkoop van de eerste 113 woningen en vrije kavels in Tersluis, de nieuwe wijk van Meerstad. In totaal worden er op termijn in heel Tersluis circa 380 woningen en vrije kavels aangeboden.

Tijdens de speciale voorverkoopmiddag presenteren zowel de ontwikkelaars en makelaars, als onze verkoopadviseurs van Bureau Meerstad, voor het eerst hun aanbod in Fase I van Tersluis. Met onder meer rijwoningen, halfvrijstaande of geheel vrijstaande woningen. Maar Tersluis biedt ook volop mogelijkheden om uw eigen droomhuis te bouwen op een van de vrije kavels, gelegen op unieke wooneilanden. En we hebben een primeur, want nog niet eerder werden er appartementen aangeboden in het natuur- en waterrijke Meerstad. Er valt in de nieuwe woonwijk dus echt iets te kiezen! Nu en later.

Programma

  • Tersluis zien, horen en dus echt beleven? Maak een virtuele tour door het gebied (met de speciale Gear VR bril en koptelefoon) of bekijk de animatiefilm.
  • Wonen aan of nabij het Woldmeer, de haven en het park? De aanwezige partijen presenteren u de beelden, plattegronden en vanaf prijzen van de eerste woningen in deze prachtige nieuwe woonwijk.
  • Is het uw droom om uw eigen huis te bouwen? Ontdek dan de mogelijkheden van zelfbouw op een van de unieke wooneilanden.
  • Genieten van prachtige vergezichten over het Woldmeer? Stap op een van de Meerstadfietsen of beklim de uitkijktoren vlakbij ons informatiecentrum.
  • Meer weten over (het succes van) de brede school Meeroevers met zowel openbaar als christelijk basisonderwijs en kinderopvang? Loop gerust binnen op locatie. De school zet op 2 april speciaal voor u de deuren open.

En natuurlijk kunnen wij u tijdens de voorverkoopmiddag meer vertellen over alle ontwikkelingen in het gebied. Met de realisatie van Tersluis, het unieke naastgelegen park en de verdere investeringen in de natuur, infrastructuur en recreatieve routes, vangt namelijk een belangrijke volgende fase aan in de ontwikkeling van Meerstad.

Locatie
U bent op zaterdag 2 april tussen 13.00 – 16.00 uur van harte welkom in ons Informatie- en Verkoopcentrum. Niet in de gelegenheid om langs te komen tijdens de start voorverkoop? Kom dan gauw eens langs op een ander moment. Ons infocentrum is alle dagen, dus ook in het weekend, geopend.

Tot ziens op 2 april!