28 mei in verkoop: zelfbouwkavel Overtoom 54
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. 28 mei in verkoop: zelfbouwkavel Overtoom 54

28 mei in verkoop: zelfbouwkavel Overtoom 54

Wil jij je eigen woning bouwen in een buurt die al helemaal af is? Op een ruime kavel met een prachtig uitzicht? Dan is zelfbouwkavel Overtoom 54 in Tersluis wat voor jou!

Overtoom 54 is één kavel speciaal voor zelfbouwers die samen met een architect hun droomhuis willen ontwerpen. Met vrijheid in het ontwerp, maar wel passend in de omgeving. Op deze plek kun jij een unieke woning realiseren! Jouw nieuwe thuis in Meerstad!

De oppervlakte van de kavel is circa 682 m2. De prijs is € 268.590,- v.o.n.

Start verkoop Overtoom 54

De verkoop van Overtoom 54 start dinsdag 28 mei 12.00 uur. Vanaf dan kun je op de projectpagina van Overtoom 54 het online inschrijfformulier vinden. Je hebt tot zondag 9 juni 17.00 uur de tijd om je in te schrijven. Alle informatie over Overtoom 54, zoals de verkoopprocedure, vind je op de projectpagina van Overtoom 54.

Extra openingstijden Informatie- en verkoopcentrum

Het informatie- en verkoopcentrum is, tijdens de inschrijfperiode, langer geopend op donderdag 30 mei. Namelijk van 10.00 uur tot 20.00 uur. Kun je op deze dag niet langskomen, dan ben je ook tijdens onze reguliere openingstijden van harte welkom in ons informatie- en verkoopcentrum. Wil je zeker weten dat onze verkoopadviseur aanwezig is? Dan raden we je aan om een afspraak te maken door een e-mail te sturen naar verkoop@meerstad.eu. Kijk voor de actuele openingstijden op de contactpagina.