Donderdag 25 januari in verkoop: kavelproject Tophoek in De Zeilen
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Donderdag 25 januari in verkoop: kavelproject Tophoek in De Zeilen

Donderdag 25 januari in verkoop: kavelproject Tophoek in De Zeilen

Kavelproject Tophoek bestaat uit tien bouwrijpe kavels voor vrijstaande woningen, waarvan één special. De kavels zijn gelegen op een mooie locatie met een prachtig groen uitzicht. Op een steenworp afstand ligt een brede watergang die in verbinding staat met het Woldmeer. Leg je sup in het water en suppen maar! Alle kavels hebben een tuin op het zuiden. Tophoek is DE plek voor zelfbouwers die graag hun droom(t)huis willen bouwen dichtbij water en groen in een kleinschalig project.

De prijzen van Tophoek variëren van € 220.704,- tot € 286.443,- v.o.n. De oppervlaktes liggen tussen de 480 m2 en 607 m2.

Start verkoop Tophoek

De verkoop van Tophoek start op aanstaande donderdag 25 januari 12.00 uur. Vanaf dan kun je op de projectpagina van Tophoek het online inschrijfformulier vinden. Je hebt tot zondag 4 februari 17.00 uur de tijd om je in te schrijven. Alle informatie over Tophoek, zoals de prijslijst en de verkoopprocedure, vind je op de projectpagina van Tophoek.

Extra openingstijden informatie-en verkoopcentrum

Het informatie- en verkoopcentrum heeft, tijdens de inschrijfperiode, extra openingsdagen op donderdag 25 januari van 10.00 tot 19.00 uur en zaterdag 3 februari van 10.00 uur tot 14.00 uur. Kun je op deze dagen niet, dan ben je ook tijdens onze reguliere openingstijden van harte welkom in ons informatie- en verkoopcentrum. Wil je zeker weten dat onze verkoopadviseur aanwezig is? Dan raden we je aan om een afspraak te maken door een e-mail te sturen naar verkoop@meerstad.eu. Kijk voor de actuele openingstijden op de contactpagina.

Over De Zeilen

Wonen in De Zeilen betekent genieten van het water en van natuur. De vierde wijk van Meerstad ligt tussen de sluisbuurt en het natuurgebied Harksteder Broeklanden. De Zeilen is één en al natuur met een bosrijk karakter, weidse uitzichten, nieuw én bestaand groen.