1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Status werkzaamheden Driebondsweg en vrij liggend fietspad

Status werkzaamheden Driebondsweg en vrij liggend fietspad

Eind oktober, begin november zijn de werkzaamheden opgestart voor het verbreden van de Driebondsweg en het aanleggen van een vrij liggend fietspad. Hiermee zorgen we voor een goede en veilige ontsluiting van Meerstad. Volgens de planning zouden we voor het einde van dit jaar de werkzaamheden hebben afgerond om in april/mei 2011 alleen nog een asfalt toplaag aan te hoeven brengen. 

Inmiddels is al een groot deel van het fietspad aangelegd vanaf de Borgweg, voorbij het knooppunt Middelberterweg. Vanaf het knooppunt Borgweg tot halverwege de Middelberterweg is eveneens de verbreding van de Driebondsweg gereed gemaakt. Na het afronden van deze werkzaamheden zaten de weersomstandigheden tegen. Vorst en sneeuw hebben er de afgelopen weken voor gezorgd dat het tweede deel van de weg als het resterende deel van het fietspad, tot aan de rotonde nabij de Oostelijke ringweg, vertraging heeft opgelopen. De fundering voor de verbreding van de weg is al wel gereed, dus zodra het weer het toe laat in januari, kan er worden geasfalteerd. Naar verwachting zal de weg tegen die tijd weer een week worden afgesloten.
In de tussenliggende periode kan er wel gebruik worden gemaakt van de Driebondsweg. Deze zal vanaf donderdag 16 december weer begaanbaar zijn.

Heeft u vragen over deze werkzaamheden, dan kunt u contact op met Bureau Meerstad. U kunt ons telefonisch bereiken via (050) 599 57 10 of per mail: info@meerstad.eu