1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Succesvolle beurs Bouwplan Assen

Succesvolle beurs Bouwplan Assen

Afgelopen vrijdag en zaterdag was de beurs Bouwplan Thuis in Wonen in Assen. Tijdens deze beurs stonden de trends, innovaties en nieuwe projecten op het gebied van (ver)bouwen en wonen in de spotlights. Meerstad kon dan ook niet ontbreken en was prominent aanwezig om het diverse woningaanbod en de ontwikkelingen in Meerstad onder de aandacht te brengen.

Zowel vrijdag als zaterdag werd de beurs druk bezocht door geïnteresseerden uit Assen en omgeving. Diverse belangstellenden voor Meerstad hebben wij in onze stand mogen verwelkomen en geïnformeerd over ons huidige diverse woningaanbod, de toekomstig te ontwikkelen woningbouwgebieden en over de ontwikkelingen in het gebied, waaronder de uitbreiding van het Woldmeer en de aanleg van de vaarverbinding met het Slochterdiep.

Wij kunnen terugkijken op een geslaagde beurs met volop belangstelling voor Meerstad!

Informatie- en verkoopcentrum
Kon u niet aanwezig zijn tijdens de beurs Bouwplan Assen, maar wilt u wel graag meer weten over de mogelijkheden van wonen in Meerstad? Bekijk dan het uitgebreide aanbod via onze online woningaanbodpagina of kom eens langs in ons informatie- en verkoopcentrum. U bent van maandag t/m zaterdag van harte welkom.