“We waren in 5 minuten verkocht.”
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. “We waren in 5 minuten verkocht.”

“We waren in 5 minuten verkocht.”

Vanmiddag bereikte er opnieuw een waterwoning de vaarverbinding met de sluis in Meerstad. Een speciaal moment dus voor de eigenaren van deze fraaie ark!
Nadat de familie in 2014 een bezoek bracht aan de model waterwoning in Meeroevers, waren ze in 5 minuten om. “We werden getipt door een vriend, zijn gaan buurten en waren in een mum van tijd verkocht.”

De vrijheid, niet alleen vanwege het uitzicht over het meer maar ook vanwege de flinke leefruimte in huis, het bootje en de kano voor de deur en de ligging nabij de binnenstad van Groningen, waren onder meer doorslaggevend. “Zo kunnen we met alle gemak nog een filmpje of een terrasje pakken in de stad. En we zijn ook liefhebbers van het buitenleven en dus ook van een tuin. We hebben alleen iets minder met het onderhoud daarvan en daarom is het drijvende terras aan de woning ideaal.” De toekomstige bewoners hebben er zin in! Ze gaan de komende periode aan de slag met de verdere inrichting van hun waterwoning, zodat straks het grote genieten kan beginnen.

Unieke woonbeleving
In Meerstad worden op individuele kavels luxe, comfortabele ‘watervilla’s’ gerealiseerd. Sinds de start verkoop van 16 waterkavels in Meeroevers, de eerste woonwijk in Meerstad, is gebleken dat er grote belangstelling is voor wonen op het water. Voor meer informatie over de mogelijkheden van waterwonen in Meerstad en beschikbaarheid klikt u hier.

Wie een kijkje wil nemen in de model waterwoning van Bureau Meerstad, is iedere tweede en laatste zondag van de maand van harte welkom of op afspraak.