1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Toekomstige informatie en communicatie Bureau Meerstad

Toekomstige informatie en communicatie Bureau Meerstad

Met de uitgave van het laatste Meerbericht is een nieuwe fase aangebroken. Nu we echt met de realisatie van Meerstad zijn begonnen en we veel vaker nieuws hebben om met u te delen, kiezen we ervoor om u op een andere manier te gaan informeren.

Dit najaar zullen we bijvoorbeeld een geheel vernieuwde website lanceren. Een overzichtelijke, informatieve en gebruiksvriendelijk site waarmee we u ieder moment van de dag kunnen informeren over alles wat zich rond Meerstad afspeelt.

De ontwikkelingen in Meerstad volgen elkaar snel op en dat vergt een aanpak waarmee we u snel kunnen voorzien van informatie. Onze digitale nieuwsbrief – die we op termijn in een ‘nieuw jasje’ zullen steken – past ook goed in deze manier van informatievoorziening en sturen we u dus graag toe.

Dus, als u op de hoogte gehouden wilt worden over wat er in Meerstad gebeurt, bezoek dan regelmatig onze site en geef, als u dit nog niet heeft gedaan, uw mailadres op zodat u ook onze digitale nieuwsbrief ontvangt. Indien u toch liever het laatste nieuws per post ontvangt, laat het ons dan weten per mail of telefoon zodat we de nieuwsbrief naar uw huisadres kunnen sturen.