Verhuisplannen? Bezoek onze stand tijdens Nieuwbouw XL
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Verhuisplannen? Bezoek onze stand tijdens Nieuwbouw XL

Verhuisplannen? Bezoek onze stand tijdens Nieuwbouw XL

Over exact een week barst Nieuwbouw/Verbouw XL los in Martiniplaza Groningen! Van vrijdag 21 tot en met zondag 23 november is het dé ontmoetingsplaats voor (ver)bouwend Nederland en Meerstad is van de partij. Dus, heeft u verhuisplannen, bent u zich aan het oriënteren of wilt u gewoon graag op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Kom dan zeker langs. De entree is gratis.

Meerstad presenteert alle actuele woonmogelijkheden. Of u nou geïnteresseerd bent in een rijwoning, tweekapper of vrijstaande woning. Een waterkavel of een vrije kavel om zelf u eigen droom(t)huis op te bouwen. In Meerstad kan het allemaal.
En we hebben een primeur! Op de beurs presenteren we namelijk ons nieuwste ‘wooneiland’: Smienteneiland. De verkoop van de 15 vrije kavels op deze unieke locatie start op zaterdag 29 november a.s., maar op de beurs ligt de verkoopflyer alvast voor u gereed. Wilt u meer weten over de start verkoop? Bekijk dan onze uitnodiging.

Meerstad is wonen met veel ruimte, natuur & vrijheid voor iedereen die én buiten én vlakbij de stad wil wonen. Niet voor niets ervaren huidige bewoners het wonen in Meerstad daarom alsof zij iedere dag op vakantie zijn.

Wij verheugen ons op uw komst!

Kijk voor meer informatie over de beurs ook op de site van Nieuwbouw XL