Vlottendorp Meerstad

Vlottendorp Meerstad

  1. Home
  2. Vlottendorp Meerstad

Kom je eigen vlot bouwen

op het Woldmeer

Drie dagen lang vlotten bouwen

Vlottendorp Meerstad vindt plaats op strand Meeroevers in Meerstad. Een kleinschalig recreatiestrand met alle voorzieningen voor een leuke en actieve dag.

Hier kan je drie dagen lang met vriendjes en vriendinnetjes werken aan jouw eigen vlot. Je ontwerp het vlot, bouwt en versiert het vlot en gaat natuurlijk ook varen met het vlot.

Als de coronamaatregelen het toelaten vindt Vlottendorp 2021 plaats in de eerste week van de zomervakantie: 13, 14 en 15 juli.

Kaartverkoop

Vlottendorp 2021 is uitverkocht.

Voor wie is vlottendorp?

Vlottendorp is bedoeld voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar die in het bezit zijn van zwemdiploma’s A + B. Let op: zwemvesten zijn verplicht!

Organisatie & vrijwilligers

De organisatie bestaat uit Bureau Meerstad, een groot deel van het team van Timmerdorp Groningen en een hele hoop vrijwilligers. Alleen bij voldoende vrijwilligers kunnen we het maximaal aantal kinderen toelaten (150). We hebben mensen nodig op alle gebieden, spelbegeleiding, houtbewerking, catering, opbouw en afbouw, noem maar op. Je kunt drie dagen of 1 dag helpen. Alle hulp is welkom. Wie zich inschrijft als vrijwilliger (minimaal 3 dagen), krijgt een code waarmee de aanschaf van twee tickets zijn gegarandeerd.

De inschrijving voor vrijwilligers is gesloten.

Ondanks dat we allerlei voorzorgsmaatregelen treffen kan de overheid m.b.t. de ontwikkelingen van corona besluiten dat het evenement niet door kan gaan.

Vlottendorp in de media:

Vlottendorp 2021

Foto’s Vlottendorp 2021 – Geert van Duinen

Vlottendorp 2019

NoordVandaag
Uitzending van woensdag 17 juli 2019 om 18:00 (00:27 sec. en  09:50 sec).

Oog TV – Vlottendorp Meerstad een succes.

Foto’s Vlottendorp 2019 – Geert van Duinen

Nieuwsbrief Vlottendorp 2021

Schrijf je in en hoor als eerste wanneer de kaartverkoop start.