Vlottendorp Meerstad

  1. Home
  2. Vlottendorp Meerstad

Kom je eigen vlot bouwen

op het Woldmeer

Drie dagen lang vlotten bouwen

Vlottendorp Meerstad vindt plaats op strand Meeroevers in Meerstad. Hier kan je drie dagen lang met vriendjes en vriendinnetjes werken aan jouw eigen vlot. Je ontwerp het vlot, bouwt en versiert het vlot en gaat natuurlijk ook varen met het vlot.

Het Vlottendorp vindt plaats in de eerste week van de zomervakantie. De exacte data communiceren wij zo snel mogelijk. Schrijf je alvast in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Kaarten vlottendorp kosten € 35,-. Ook verkrijgbaar met de Stadjerspas.

Organisatie & vrijwilligers

De organisatie bestaat uit Bureau Meerstad, een groot deel van het team van Timmerdorp Groningen en een hele hoop vrijwilligers. We hebben mensen nodig op alle gebieden, spelbegeleiding, houtbewerking, catering, opbouw en afbouw, noem maar op. Je kunt drie dagen of 1 dag helpen. Alle hulp is welkom.

Lijkt het je leuk om mee te helpen aan dit heerlijke buitenevenementen vol avontuur en creativiteit? Meld je dan alvast aan via info@meerstad.eu. De locatie van het Vlottendorp is Strand Meeroevers. Een kleinschalig recreatiestrand met alle voorzieningen voor een leuke en actieve dag.

Vlottendorp in de media:

NoordVandaag
Uitzending van woensdag 17 juli 2019 om 18:00 (00:27 sec. en  09:50 sec).

Oog TV – Vlottendorp Meerstad een succes.

Foto’s Vlottendorp 2019 – Geert van Duinen

Nieuwsbrief Vlottendorp 2020

Schrijf je in en hoor als eerste wanneer de kaartverkoop start.