Volop buitenpret in en bij Maisdoolhof Meerstad
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Volop buitenpret in en bij Maisdoolhof Meerstad

Volop buitenpret in en bij Maisdoolhof Meerstad

Sinds vrijdag 7 augustus hebben er alweer honderden kinderen & ouderen gewandeld en verstoppertje gespeeld in Maisdoolhof Meerstad. Ook de activiteiten buiten het doolhof, zoals de klim- en klauterstammen en de zandbak, zijn dit jaar favoriet bij de jonge avonturiers.

Met het zonnige weer van afgelopen weekend was het in Meerstad eveneens goed vertoeven op de iets verderop gelegen 8 meter hoge uitkijktoren en in het water van het Woldmeer. Even lekker afkoelen na het dwaal- en verdwaalplezier in de 2,5 hectare grote dwaaltuin.

Maisdoolhof Meerstad is tijdens de vakantieperiode (tot en met 16 augustus) nog de gehele dag te bezoeken vanaf 10:00 tot 17:30 uur. Daarna kan er op de woensdag en vrijdag alleen in de middag worden gedoold en kan op zaterdag en zondag de gehele dag vanaf 10:00 tot 17:30 uur het avontuur worden opgezocht in Meerstad. Bij regenval is het doolhof gesloten. Voor groepen zijn er in overleg ook andere openingstijden mogelijk. Via onder andere de VVV kantoren in Groningen en Slochteren is een folder verkrijgbaar met deze en meer informatie over het doolhof of klik hier.