1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Voorjaar in Meerstad: 12 april a.s. Open Dag 11:00 – 15:00 uur

Voorjaar in Meerstad: 12 april a.s. Open Dag 11:00 – 15:00 uur

Het voorjaar is begonnen, traditioneel het begin van het Open Dagen seizoen in Meerstad. Op 12 april a.s. trappen we af. Dus wilt u meer weten over het huidige woningaanbod of heeft u altijd al uw eigen droomhuis willen bouwen op een vrije of welstandsvrije kavel? Kom dan langs en wij informeren u graag over uw mogelijkheden. Daarnaast lichten we alvast graag een tipje van de sluier op over het woningaanbod dat in de loop van 2014 in verkoop komt.

Er zijn ook fietsen beschikbaar om bijvoorbeeld een bezoek te brengen aan de model waterwoning en de nieuwste woningbouwlocaties waar onlangs een start is gemaakt met de bouwactiviteiten of om het gebied in alle rust te ontdekken. Voor een totaaloverzicht van de omgeving, de werkzaamheden aan de vaarverbinding met de sluis én het spotten van de Gallowaykalveren klimt u in de 8 meter hoge uitkijktoren.

Tijdens de Open Dag opent de Brede school Meeroevers ook haar deuren om u kennis te laten maken met de school en u te informeren over de mogelijkheden voor uw kinderen.

Kortom genoeg te zien en te doen. Wij verheugen ons op uw komst!

Locatie: Informatiepunt op de hoek van de Woldmeerweg en het Oeverpad.                                   Datum: 12 april a.s. van 11:00 – 15:00 uur

I.v.m. de Open Dag op locatie is ons informatie- en verkoopcentrum op zaterdag 12 april gesloten.