We zijn op zoek naar een gastvrije telefonist(e)/receptionist(e)
 1. Home
 2. Nieuws & Events
 3. We zijn op zoek naar een gastvrije telefonist(e)/receptionist(e)

We zijn op zoek naar een gastvrije telefonist(e)/receptionist(e)

** Deze vacature is vervuld**

Meerstad staat voor ‘woongeluk’ in de ruimste zin van het woord. Bekend om de ruimte, het groen en het Woldmeer. De plek waar kinderen zorgeloos kind zijn, waar vitaal leven gestimuleerd wordt en waar duurzaamheid de normaalste zaak van de wereld is. Hier woon je in het meest groene en waterrijke stadsdeel van Groningen aan de rand van het schitterende Woldmeer. Of iemand nu zoekt naar een rijwoning, eilandvilla, waterwoning of een levensloopbestendig huis, iedereen vindt een droom(t)huis in Meerstad.

Bureau Meerstad

De gebiedsontwikkeling van Meerstad wordt uitgevoerd door Bureau Meerstad. Bij het drijvende projectbureau werken verschillende vakdisciplines samen aan de gebiedsontwikkeling en verkoop van bouwrijpe kavels voor woningen en voorzieningen. Bureau Meerstad is een zelfstandige organisatie met de gemeente Groningen als aandeelhouder.

Op zoek naar nieuwe collega

Er wonen nu zo’n 2.600 mensen in Meerstad en dat aantal neemt iedere dag toe. Meerstad groeit en Bureau Meerstad groeit daarin mee. Er zijn nu meer dan 1.000 woningen gerealiseerd en dat moeten er in de toekomst zo’n 8.000 worden. Een mooie taak op een geweldige plek en dat realiseren doen we samen. Daarom zijn we op zoek naar een nieuwe collega die met ons mee wil groeien en van Meerstad mede een leuke plek wil maken om te (gaan) wonen, werken en recreëren. We zijn op zoek naar:

EEN GASTVRIJE TELEFONIST(E) / RECEPTIONIST(E)

(20 uur)

Omschrijving

Word jij blij van mensen ontvangen en helpen, zowel aan de telefoon als in ons verkoop- en informatiecentrum en krijg je er energie van om je werkomgeving er tot in de puntjes verzorgd uit te laten zien? Dan hopen we dat je bij ons solliciteert en onze nieuwe collega wordt. Je bent telefonisch ons eerste aanspreekpunt en je ontvangt bezoekers. Daarnaast ondersteun je onze management assistente door de kantoorvoorraad te beheren, de keuken op orde te houden, de boodschappen te bestellen (want wij lunchen met z’n allen tussen de middag) en bloemen te bestellen voor je collega’s en relaties. Kortom: geen dag is hetzelfde!

Werkzaamheden

De werkzaamheden van telefonist(e)/receptionist(e) binnen Bureau Meerstad zijn divers. Een greep:

 • Beantwoorden en afhandelen van de vragen via telefoon en e-mail.
 • Zorgdragen voor gastvrije omgeving voor onze bezoekers van het informatiecentrum.
 • Bestellen en beheren van kantoorartikelen, boodschappen, lunches.
 • Lichte administratieve handelingen, zoals brieven versturen en adressenbestanden bijhouden.
 • Verzorgen van koffie/thee voor groepen gasten

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal MBO+ werk- en denkniveau en hebt minimaal twee jaar werkervaring als telefonist(e)/receptionist(e).
 • De programma’s van Microsoft Office (Word, Outlook, MS Teams, Excel) hebben geen geheimen voor jou.  
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.
 • Je hebt een leuke en vlotte persoonlijkheid en je bent van nature klantgericht en gastvrij.
 • Je kunt goed samenwerken. Je draagt bij aan een fijne werksfeer en brengt positieve feedback in.
 • Je bent 5 dagen in de week beschikbaar van 09.00 – 13.00 uur.

Wat bieden we

We bieden je een afwisselende baan in een dynamische werkomgeving waarin je veel eigen inbreng hebt. De salarisindicatie voor deze functie is op basis van 40 uur tussen € 1.750,- en € 2.000,-. Uiteraard afhankelijk van opleiding, kennis en ervaring. Je krijgt eerst een jaarcontract met kans op een vaste aanstelling.

Meer weten over de functie?

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Jelle Dijkstra, directeur van Bureau Meerstad. Telefoonnummer: 050 – 599 5710.

We zien je sollicitatie graag tegemoet

Stuur je motivatiebrief voorzien van een CV naar info@meerstad.eu o.v.v. sollicitatie telefonist(e)/receptionist(e) uiterlijk maandag 24 januari voor 10.00 uur. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.