We zijn op zoek naar twee nieuwe collega’s
 1. Home
 2. Nieuws & Events
 3. We zijn op zoek naar twee nieuwe collega’s

We zijn op zoek naar twee nieuwe collega’s

Zit jij straks samen met ons in een strandstoel te genieten van het uitzicht over Meerstad?

We zijn op zoek naar een management secretaresse én een telefoniste/receptioniste

Meerstad

Meerstad staat voor ‘woongeluk’ in de ruimste zin van het woord. Bekend om de ruimte, het groen en het Woldmeer. De plek waar kinderen zorgeloos kind zijn, waar vitaal leven gestimuleerd wordt en waar duurzaamheid de normaalste zaak van de wereld is. Hier woon je in het meest groene en waterrijke stadsdeel van Groningen aan de rand van het schitterende Woldmeer. Of iemand nu zoekt naar een rijwoning, eilandvilla, waterwoning of een levensloopbestendig huis, iedereen vindt een droom(t)huis in Meerstad.

Bureau Meerstad

De gebiedsontwikkeling van Meerstad wordt uitgevoerd door Bureau Meerstad. Bij het drijvende projectbureau werken verschillende vakdisciplines samen aan de gebiedsontwikkeling en verkoop van bouwrijpe kavels voor woningen en voorzieningen. Bureau Meerstad is een zelfstandige organisatie met de gemeente Groningen als aandeelhouder.

Op zoek naar twee nieuwe collega’s

Er wonen nu zo’n 2.600 mensen in Meerstad en dat aantal neemt iedere dag toe. Meerstad groeit en Bureau Meerstad groeit daarin mee. Er zijn nu meer dan 1.000 woningen gerealiseerd en dat moeten er in de toekomst zo’n 8.000 worden. Een mooie taak op een geweldige plek en dat realiseren doen we samen. Daarom zijn we op zoek naar twee nieuwe collega’s die met ons mee willen groeien en van Meerstad mede een leuke plek willen maken om te (gaan) wonen, werken en recreëren. We zijn op zoek naar twee nieuwe collega’s: een dienstverlenende management secretaresse (32 – 40 uur) én een gastvrije telefoniste/receptioniste (20 uur).

Management secretaresse

(32 – 40 uur)

Omschrijving

Word jij blij van mensen ondersteunen, draai je je hand niet om voor administratieve klussen en krijg je er energie van om bijeenkomsten te organiseren? Dan hopen we dat je bij ons op de boot komt werken. Als management secretaresse van Bureau Meerstad ben je een onmisbare schakel binnen ons bureau en voor onze diverse klanten. Je bent een belangrijk onderdeel van al onze werkprocessen en verantwoordelijk voor de administratieve- en organisatorische taken. Je bent de steun en toeverlaat van je collega’s. Je regelt afspraken, verzorgt correspondentie, ondersteunt bij de planning van het werk, notuleert vergaderingen en onderhoudt interne- en externe contacten. Je weet alles te vinden en bewaakt de structuur, zodat alles ook vindbaar blijft. Je bent een kei in het ontzorgen, administreren en organiseren.

Werkzaamheden

De werkzaamheden van management secretaresse binnen Bureau Meerstad zijn zeer divers. Een greep uit de meest voorkomende werkzaamheden:

 • Beantwoorden en afhandelen van de vragen via telefoon en e-mail.
 • Beheren van de agenda’s.
 • Beheren van de klantdossiers, contracten in AFAS (ons in- en verkoopsysteem) en het archief.
 • Diverse administratieve werkzaamheden, zoals notuleren van bijeenkomsten.
 • Het organiseren van diverse bijeenkomsten en vergaderingen.
 • Zakelijke correspondentie: uitwerken van memo’s, brieven, verslagen en rapporten.
 • Beheer van de personeelsadministratie.
 • Samen met de receptioniste zorgdragen voor een gastvrije omgeving voor onze bezoekers van het informatiecentrum.

Functie-eisen

 • Je beschikt over een MBO/HBO opleiding management secretaresse in combinatie met minimaal 2 jaar werkervaring als management secretaresse.
 • De programma’s van Microsoft Office (Word, Outlook, MS Teams, Excel) hebben geen geheimen voor jou. Kunnen werken met AFAS is een pré.
 • Je bent integer en betrouwbaar. Je zegt wat je doet en je doet wat je zegt.
 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten; klantvriendelijkheid en goed advies staan bij jou voorop.
 • Je bent een goede teamspeler. Je draagt bij aan een fijne werksfeer en brengt positieve feedback in.
 • Je bent gericht op verbetering. Je vindt het een uitdaging om processen slimmer of sneller te laten lopen. Jouw drive is niet sneller werken, maar efficiënter werken.

Wat bieden we

We bieden je een afwisselende baan in een dynamische werkomgeving waarin je veel eigen inbreng hebt. De salarisindicatie voor deze functie is op basis van 40 uur tussen € 2.750,- en € 3.000,- Uiteraard afhankelijk van opleiding, kennis en ervaring. Je krijgt eerst een jaarcontract met kans op een vaste aanstelling.

Telefoniste/receptioniste

(20 uur)

Omschrijving

Word jij blij van mensen ontvangen en helpen, zowel aan de telefoon als in ons verkoop- en informatiecentrum en krijg je er energie van om je werkomgeving er tot in de puntjes verzorgd uit te laten zien? Dan hopen we dat je bij ons solliciteert en onze nieuwe collega wordt. Je bent telefonisch ons eerste aanspreekpunt en je ontvangt bezoekers. Daarnaast ondersteun je onze management assistente door de kantoorvoorraad te beheren, de keuken op orde te houden, de boodschappen te bestellen (want wij lunchen met z’n allen tussen de middag) en bloemen te bestellen voor je collega’s en relaties. Kortom: geen dag is hetzelfde!

Werkzaamheden

De werkzaamheden van telefoniste/receptioniste binnen Bureau Meerstad zijn divers. Een greep:

 • Beantwoorden en afhandelen van de vragen via telefoon en e-mail.
 • Zorgdragen voor gastvrije omgeving voor onze bezoekers van het informatiecentrum.
 • Bestellen en beheren van kantoorartikelen, boodschappen, lunches.
 • Lichte administratieve handelingen, zoals brieven versturen en adressenbestanden bijhouden.
 • Verzorgen van koffie/thee voor groepen gasten

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal MBO+ werk- en denkniveau en hebt minimaal twee jaar werkervaring als telefoniste/receptioniste.
 • De programma’s van Microsoft Office (Word, Outlook, MS Teams, Excel) hebben geen geheimen voor jou.  
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.
 • Je hebt een leuke en vlotte persoonlijkheid en je bent van nature klantgericht en gastvrij.
 • Je kunt goed samenwerken. Je draagt bij aan een fijne werksfeer en brengt positieve feedback in.
 • Je bent 5 dagen in de week beschikbaar van 09.00 – 13.00 uur.

Wat bieden we

We bieden je een afwisselende baan in een dynamische werkomgeving waarin je veel eigen inbreng hebt. De salarisindicatie voor deze functie is op basis van 40 uur tussen € 1.750,- en € 2.000,-. Uiteraard afhankelijk van opleiding, kennis en ervaring. Je krijgt eerst een jaarcontract met kans op een vaste aanstelling.

Procedure gesloten

Inmiddels is de procedure voor de bovenstaande vacatures gesloten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.