1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Werkzaamheden Driebondsweg weer opgestart

Werkzaamheden Driebondsweg weer opgestart

Voor een goede en veilige ontsluiting van Meerstad zijn eind 2010 de werkzaamheden opgestart voor het aanleggen van een vrij liggend fietspad en het verbreden van de Driebondsweg. Hierbij informeren wij u over de geplande vervolg werkzaamheden.

De voorbereidingen voor het asfalteren van het fietspad zijn nagenoeg gereed. Op woensdag 9 februari a.s. zal het gehele fietspad van asfalt worden voorzien.  Gelet op de weersomstandigheden voor de korte termijn, zijn we ook voornemens om aansluitend de werkzaamheden voor de verbreding op te pakken. Om het bestaande asfalt te kunnen frezen en te voorzien van een nieuwe laag asfalt wordt daarom de Driebondsweg van 9 februari tot en met 19 februari gestremd.

Indien de vorst wederom terugkeert, schuiven de werkzaamheden op naar eind maart. Dat is tevens het moment waarop we starten met de aanleg van het kruisingsvlak bij de Borgbrug (Fase 3). Ons streven is nog steeds om de laatste laag asfalt (toplaag) aan te brengen in mei. Het tracé zal dan conform onze planning direct daarna worden opgeleverd.

Heeft u vragen over deze werkzaamheden, dan kunt u contact op met Bureau Meerstad. U kunt ons telefonisch bereiken via (050) 599 57 10 of per mail: info@meerstad.eu