Woensdag 7 september; start verkoop waterkavels Meeroevers
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Woensdag 7 september; start verkoop waterkavels Meeroevers

Woensdag 7 september; start verkoop waterkavels Meeroevers

Meerstad bouwt niet alleen woningen aan of dichtbij het water, maar ook óp het water. Deze waterwoningen zijn uniek in onze regio.

De gemeente Groningen geeft 16 waterkavels uit tussen de brede rietkragen van het Woldmeer op de koppen van de Rieteilanden in Meeroevers. Geselecteerde gerenommeerde arkenbouwers staan garant voor onder architectuur gebouwde waterwoningen, met de veiligheid van een ‘gewone’ woning op het land en de uitstraling en het comfort van een villa. Kopers van een waterkavel kiezen zelf met welke arkenbouwer zij in zee gaan. 

Inschrijving
Belangstellenden kunnen zich inschrijven voor een waterkavel vanaf woensdag 7 september t/m dinsdag 13 september, van 09:00 tot 17:00 uur bij het loket Bouwen en Wonen van de gemeente Groningen, dienst RO/EZ, Ged. Zuiderdiep 98. Op 14 september verloot een notaris de kavels. Voor meer informatie over de inschrijvingsprocedure zie ook de advertentie.

Meer weten?
Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met de heer E. van der Schaaf, Wichers Van der Schaaf makelaars, tel. 050 549 76 54, info@wichersvanderschaaf.nl (woningen) en mevr. H.M. Frizo, Gemeente Groningen, tel. 050 367 83 53, harriette.frizo@groningen.nl (kavels).