1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Kom naar Wonen & Co – de beurs

Kom naar Wonen & Co – de beurs

Van 17 t/m 20 maart staat de Martiniplaza in Groningen in het teken van wonen, met veel aandacht voor interieurtrends en woonideeën. Ook de huizenmarkt, buiten wonen, klussen en nieuwbouw komen ruimschoots aan bod. 

Tijdens de beurs wordt in onze ruime stand ‘het verhaal van Meerstad’ verteld. Wat is Meerstad en wat maakt dit woongebied zo bijzonder en anders dan de andere woningbouwprojecten in de stad en regio. Wij presenteren u alle woningen waarmee wij momenteel in verkoop zijn, of binnen afzienbare tijd mee in verkoop gaan. De maquette krijgt een centrale plek en we laten u zien hoe ver we zijn met de ontwikkelingen in Meeroevers. Voor vragen en toelichting kunt u bovendien bij een van de betrokken partijen in de stand terecht.

Omdat we niet stil zitten en u graag alvast een doorkijk willen geven naar de verdere ontwikkelingen, zullen we ook al iets vertellen over Meeroevers II. In de loop van dit jaar kunnen we ontwerpen presenteren en de verkoop zal eind 2011 van start gaan.

Bent u nieuwsgierig geworden? Kom dan naar stand 126 tijdens Wonen & Co en laat u inspireren.

(In verband met de beurs is ons informatiecentrum op zaterdag 19 maart gesloten. Wij staan u graag te woord in onze stand!)