Zaterdag 20 februari: Open Dag Meerstad
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Zaterdag 20 februari: Open Dag Meerstad

Zaterdag 20 februari: Open Dag Meerstad

Op zaterdag 20 februari a.s. vindt de Groningse Nieuwbouwdag plaats en zoals gebruikelijk organiseert ook Meerstad dan een Open Dag in het gebied. Iedereen die benieuwd is naar de mogelijkheden van wonen & leven in deze bijzondere omgeving met veel natuur, water en ruimte is die dag tussen 11.00 en 15.00 uur op het goede adres in Informatie- en Verkoopcentrum Meerstad.

Vanzelfsprekend kunt u tijdens de Open Dag bij ons terecht met al uw vragen en natuurlijk vertellen de aanwezige makelaars, ontwikkelaars en adviseurs van Bureau Meerstad u graag over de actuele en ook de nieuwste mogelijkheden van wonen in Meeroevers. Er gaan tijdens de Open Dag namelijk een aantal halfvrijstaande en vrijstaande woningen in de presale!
Dus bent u benieuwd naar deze en alle andere ontwikkelingen, zoals de plannen voor een gezondheidscentrum in Meeroevers? Kom langs en maak kennis met het mooiste woongebied van Groningen!

Programma

  • Uw eigen huis bouwen op een van de eilanden? Ontdek de mogelijkheden van zelfbouw op een vrije kavel.
  • Wonen zoals u dat wilt in de natuur? De betrokken makelaars en ontwikkelaars presenteren u het huidige aanbod én de nieuwste woningbouwplannen voor Meeroevers.
  • Een adembenemend uitzicht over het Woldmeer? Proef de sfeer van wonen op het water in onze model waterwoning.
  • Nieuwsgierig naar de nieuwe wijk Tersluis? Laat u dan nu alvast informeren over de plannen in deze unieke omgeving. Alle informatie over de woningen en (water)kavels volgt tijdens de officiële aftrap van de verkoop dit voorjaar!
  • Meer weten over (het succes van) de brede school Meeroevers met zowel openbaar als christelijk basisonderwijs en kinderopvang? Loop gerust binnen op locatie. De school zet tijdens de Open Dag speciaal voor u de deuren open.

Tot ziens!