Vind uw woning

   Woningaanbod

   In Meerstad bieden we rijwoningen, halfvrijstaande of geheel vrijstaande woningen, maar ook appartementen, unieke waterwoningen en vrije kavels aan.
   Via de woningzoeker aan de linkerkant van deze pagina en/of kavelkaart vindt u het actuele en het (reeds bekende) toekomstig aanbod van alle koop- en huurwoningen en vrije kavels.

   Nieuwbouwwoningen (koop & huur)
   De nieuwbouwwoningen worden ontwikkeld door meerdere projectontwikkelaars, in samenspraak met Bureau Meerstad. Er is op verschillende momenten door het jaar heen nieuw aanbod van woningen. Het complete aanbod vindt u altijd hier op deze website, via onze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van nieuw aanbod dat past bij uw woonwensen.

   Vrije kavels
   Droomt u ervan om geheel naar eigen wens en smaak een huis te bouwen? Dan bent u in Meerstad op het juiste adres! Op onze vrije kavels heeft u de mogelijkheid om samen met een aannemer en/of architect (binnen de randvoorwaarden) uw eigen droomhuis te ontwerpen en te bouwen. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact op met Bureau Meerstad.

   thumbnail
   [project], [city] 
   Wijk[district] 
   Soort[type], [model] 
   Prijs[pricerange] 
   Oppervlakte[livingsurface] 
   Aantal kamers[roomcount] 
   thumbnail
   [project], [city] 
   Wijk[district] 
   Soort[type] 
   Start [starttype][startsale]