Dijkwoningen
Toekomstig aanbod

Dijkwoningen De Zeilen Dijkwoningen

Wijk De Zeilen

 1. Home
 2. Nieuwbouwprojecten
 3. Dijkwoningen
Woningtype
Nieuwbouwprojecten
Kaveloppervlakte
0 m² - 0 m²
Energie
Alle woningen worden gasloos

Omschrijving

Kom naar Verkoopevent Meerstad op zaterdag 9 december tussen 11.00-15.00 uur!

Is wonen in Meerstad ook jouw droom? Ben je op zoek naar het ultieme vakantiegevoel? Of ben je nieuwsgierig naar alle plannen in en rondom Meerstad? Kom dan op zaterdag 9 december naar Verkoopevent Meerstad in ons informatie- en verkoopcentrum! Tijdens het Verkoopevent informeren wij jou graag over het huidige en toekomstig aanbod in Meerstad, want er valt nog genoeg te kiezen nu en in de toekomst! 

****** Start verkoop 28 november ******

Op dinsdag 28 november bent u van harte welkom tijdens de start verkoop van de unieke Dijkzicht villa’s op het kantoor van Boekholt nieuwbouwspecialist. Locatie start verkoop: Suikerlaan 25 Groningen, kantoor Boekholt nieuwbouwspecialist. Tijdstip start verkoop: van 17:00 – 19:00 uur.

De nieuwbouw makelaars en hypotheekadviseurs aanwezig om alles te vertellen over de villa’s. Vanaf de start verkoop is alle documentatie beschikbaar zowel digitaal als op te halen op het kantoor van Boekholt. De inschrijfperiode is van dinsdag 28 november tot en met woensdag 13 december 12.00 uur.

Dijkzicht bestaat in totaal uit 21 villa’s. Fase 1 (bestaande uit 5 vrijstaande | type De vrijheid | en 6 half-vrijstaande |type De Catamaran| villa’s) zal als eerste in verkoop gaan.

Groen en aan de rand van het water

Woon in een uniek deel van ons ‘Nederland waterland’. Met het rijke gras- en waterlandschap van de wijk waan je je in een oase van rust en vrijheid. De kavels grenzen direct aan deze adembenemende omgeving. Zo heb je de natuur binnen handbereik.

De woningen zijn gesitueerd op ruime kavels, met veel ruimte rondom. De tuin loopt voor het huis, terwijl de achterzijde leidt naar een groenstrook dat grenst aan het water van het Slochterdiep. De woningen zijn uniek gelegen op een dijklichaam en vanaf de verhoogde veranda geniet je van een prachtig panorama over het water. Niet voor niets heeft dit nieuwbouwproject de naam ‘Dijkzicht’. De dijk biedt bovendien privacy, waardoor je optimaal kunt genieten van de rust en stilte. Voor en naast de woning is ruimte om de tuin in te richten. Zo kun je je eigen groene oase creëren, waar je heerlijk kunt relaxen of barbecueën. De kavels lopen uiteen van circa 355 m2 tot 645 m2 oppervlakte. Iedere kavel heeft ruimte voor twee parkeerplaatsen.

De Vrijheid – vrijstaande villa’s

De vrijstaande villa biedt je alles dat je nodig hebt en méér. Met zeeën van ruimte vul jij jouw huis in met al jouw wensen en dromen. Een thuis om te dansen, op te groeien en te bloeien, maar ook om avondenlang te dineren met vrienden in de moderne keuken. Deze villa is gebouwd met jouw specifieke wensen in gedachten.

De vrijstaande villa geeft je ruim 220 m2 woonoppervlakte. Met deze vrijstaande villa is woongeluk gegarandeerd. Met een ruime keuken en een woonoppervlak dat overloopt naar de buitenruimte voel je je verbonden met de waterrijke, groene omgeving. De speelse excentrische kap en de natuurlijke gevelbekleding zorgen ervoor dat de woning volledig wordt opgenomen in het omringende landschap. Hiermee wordt de harmonie tussen de woning en de natuurlijke omgeving benadrukt.

De grote leefkeuken, grenzend aan de tuin, is de perfecte plek om te genieten van quality time met familie en vrienden. Deze vrijstaande villa biedt daarnaast volop ruimte met standaard drie slaapkamers. Twee van deze slaapkamers zijn zeer ruim, waardoor je de mogelijkheid hebt om een inloopkast te creëren of een speelkamer voor de kinderen in te richten.

De overdekte veranda is een bijzondere highlight, die niet alleen beschutting biedt, maar met een hoogte van bijna tien meter ook het gevoel van het buitenzijn versterkt. Deze villa belichaamt complete luxe, comfort, ruimte en een naadloze integratie met de omringende natuur.

De Catamaran – half vrijstaande villa’s

Met focus op ruimte en comfort bieden de half vrijstaande villa’s de perfecte woonomgeving voor een gezin. Toekomstbestendig in de vorm van comfort, duurzaamheid en natuurrijke omgeving. Met fijne voorzieningen die uit te breiden zijn naar jouw eigen levensstijl kom je niets tekort. Voel het gras onder je voeten zodra je naar buiten stapt, ga lekker zitten op je veranda en geniet van het uitzicht over het Slochterdiep.

Deze half vrijstaande villa’s worden gekenmerkt door hun geschakelde monolithische ontwerp, dat een unieke draai geeft aan het concept van half vrijstaand wonen. Dit ontwerp is nog niet eerder gezien in deze klasse en tilt de woningen naar een hoger niveau van moderniteit én stijl. Stap naar binnen en ervaar de bijzonder ruime leefkeuken met een splitlevel opstap naar de woonkamer, die op natuurlijke wijze overgaat in de veranda. Een naadloze overgang tussen binnen en buiten.

De woningen bieden volop ruimte met standaard vier slaapkamers op de verdieping, met zelfs de mogelijkheid voor een extra slaapkamer. Hierdoor krijg jij alle flexibiliteit om de woning aan te passen aan jouw behoeften en wensen. De overdekte veranda is een waar pronkstuk, die niet alleen beschutting biedt, maar dankzij zijn unieke ontwerp ook het gevoel van buiten zijn versterkt. Deze half vrijstaande villa’s belichamen complete luxe, comfort en moderne elegantie.

Dromen reiken verder dan het oog

Duurzaamheid betekent voor ons ‘met oog op de toekomst’. Jouw toekomst én die van de omgeving zijn onze zorg. Neerstrijken in Dijkzicht is een verantwoorde stap. Ontdek, geniet en leef in de omgeving buiten de grote stad. Ga voor duurzaamheid, luxe en ruimte onder één dak.

Werken aan biodiversiteit

Bij de bouw van deze woningen staat biodiversiteit centraal. De lokale fauna wordt bevorderd met nestkasten aan de woningen en groendaken op de bergingen, die een natuurlijke habitat bieden aan insecten, vogels en planten. Natuurlijke erfafscheidingen integreren naadloos het groene landschap met de woningomgeving.

Duurzaam materiaalgebruik

De woningconstructie en de gevelbekleding bestaan uit snelgroeiend, duurzaam geproduceerd hout uit duurzaam beheerde bossen. Voor de gevelbekleding is gebruikgemaakt van een uniek verduurzamingsproces zonder chemische toevoegingen wat een levensduur van minstens 50 jaar garandeert.

Zuinige woning

De woningen zijn zeer energiezuinig door de hoogwaardige isolatie van vloeren, daken en gevels. De ramen zijn uitgevoerd met triple glas. Ook de energiezuinige installaties zoals de bodemwarmtepomp en het warmteterugwinsysteem zorgen voor een laag energieverbruik. De woningen voldoen ruimschoots aan de wettelijke BENG-eisen (Bijna energieneutraal). Hierdoor is de stap naar een energieneutrale woning binnen handbereik met de aanvulling van PV-panelen. Dit maakt de woning niet alleen duurzaam, maar ook kostenefficiënt.

Wil je op de hoogte gehouden worden over dit project? Schrijf je dan in voor onze algemene nieuwsbrief of neem contact op met de verkopende makelaar.

De Zeilen

Woonwijk De Zeilen verrijst in het noordoosten van Meerstad. De Zeilen heeft eilanden op het Woldmeer, boomrijke lanen in de buurten en een afwisseling van open en bosrijke gebieden. Het woonkarakter is zowel wijds en ruim als intiem en dorps. De Zeilen Meerstad is net als Groenewei Meerstad omlijst met het Groningse landschap.

Meer weten over deze woning of kavel?

Laat je gegevens achter en de makelaar of verkoopadviseur neemt zo snel mogelijk contact met je op.

*je krijgt geen reclame naar aanleiding van dit formulier.

Verkopende makelaar
Of bel zelf met de makelaar
Boekholt Nieuwbouwspecialist
0503114647

heb je vragen?

Stel je vraag en we zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.

*je krijgt geen reclame naar aanleiding van dit formulier.

Of bel zelf op 050 – 599 57 10
Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 16.30 uur

Makelaars

 • Boekholt Nieuwbouwspecialist
  Boekholt Nieuwbouwspecialist
  Suikerlaan 25
  9743 DA GRONINGEN
  0503114647

Projectontwikkelaar

 • Rottinghuis’ Aannemingsbedrijf bv
  Rottinghuis’ Aannemingsbedrijf bv
  Postbus 5
  9700 AA GRONINGEN
  0503185333

Meer weten over deze woning of kavel?

Laat je gegevens achter en de makelaar of verkoopadviseur neemt zo snel mogelijk contact met je op.

*je krijgt geen reclame naar aanleiding van dit formulier.

Verkopende makelaar
Of bel zelf met de makelaar
Boekholt Nieuwbouwspecialist
0503114647

heb je vragen?

Stel je vraag en we zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.

*je krijgt geen reclame naar aanleiding van dit formulier.

Of bel zelf op 050 – 599 57 10
Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 16.30 uur

Uitgelichte Projecten en kavels