Kom naar de woonmanifestatie Meerstad op zaterdag 30 juni
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Kom naar de woonmanifestatie Meerstad op zaterdag 30 juni

Kom naar de woonmanifestatie Meerstad op zaterdag 30 juni

Droom je ook van genoeg ruimte, wonen aan het water en heel veel groen? Kom een stap dichterbij deze droom tijdens de woonmanifestatie op zaterdag 30 juni van 11.00 tot 15.00 uur in het verkoop- en informatiecentrum Meerstad. De betrokken makelaars, ontwikkelaars en medewerkers van Bureau Meerstad vertellen je persoonlijk alles over de laatste nieuwbouwplannen en unieke zelfbouwmogelijkheden. Maak je woondroom werkelijkheid!

Start verkoop drie nieuwe woonprojecten
Als bezoeker van de woonmanifestatie heb je de primeur van maar liefst drie nog niet eerder vertoonde nieuwbouwprojecten. Het project ‘Wonen aan de zomerdijk’ in Tersluis van ontwikkelaar Friso biedt rijwoningen, halfvrijstaande en vrijstaande woningen aan v.a. € 255.000,- v.o.n..

Nieuw in verkoop gaan ook de royale vrijstaande Parkvilla’s XL fase II van ontwikkelaar Le Clercq. Deze flexibel in te richten woningen worden aangeboden met een v.a. prijs van v.a. € 364.000 v.o.n. Het derde project dat op 30 juni de verkoop zal starten is ‘Sluispoort’ van Kooi bouwbedrijf en biedt rij- en vrijstaande woningen v.a. € 267.000 v.o.n.

Wat je woonwens ook is – van rijwoning tot vrijstaand, van waterwoning tot een prachtig gelegen eilandkavel – in het mooie Meerstad is het beschikbaar! Naast de spiksplinternieuwe projecten is ook fase II van woonproject ‘Tersluis jouw thuishaven’ met rij- en halfvrijstaande woningen in verkoop én we komen met een aantal vooraankondigingen van aankomende woonprojecten in Meeroevers.

Volop woonaanbod in drie unieke woonwijken
Het woon- en leefgebied Meerstad is volop in ontwikkeling en is inmiddels drie woonwijken rijk. Alle drie met hun eigen karakter en woonsfeer. Tersluis, de ‘nieuwste’ wijk van Meerstad, belooft prachtig groen wonen tussen Park Meerstad en de sluis. In Meeroevers kun je aantrekkelijk wonen tussen veel groen aan het Woldmeer, met een school en recreatiestrand om de hoek. In het noordoostelijke deel van Meerstad, in de omgeving van Lageland, is een derde kleinschalige woonwijk gerealiseerd. De zogeheten IJsbaanlocatie biedt ruimte aan grote vrije kavels.

Wil je Meerstad zelf leren kennen? We zetten op 30 juni genoeg fietsen klaar zodat jij op eigen gelegenheid dit unieke woongebied kan ontdekken.

Model waterwoning Tersluis geopend
Voor iedereen die graag hun woondroom op het water willen realiseren, is onze model waterwoning eenmalig vroegtijdig geopend. Naar verwachting zal deze pas eind juli gereed zijn voor bezichtigingen, maar als bezoeker van de Woonmanifestatie kun je alvast een kijkje komen nemen! ABC Arkenbouw is aanwezig om je rond te leiden en om je alles te vertellen over deze unieke drijvende woningen. De modelwaterwoning is gelegen aan De Overtoom 39, nabij de sluis in Tersluis.

Verkoop- en informatiecentrum Meerstad
In het infocentrum zie je een totaal overzicht van alle woonmogelijkheden in Meerstad. Je kan deze middag ook al je vragen stellen over de ontwikkelingen en toekomstplannen. Grote blikvanger in het informatiecentrum is de maquette. Voor veel bezoekers geeft dit een overzichtelijk beeld van wat er al is en waar we met dit prachtige woon- en leefgebied naar toe gaan. Op het gebied van wonen en recreatie én op het gebied van voorzieningen en bereikbaarheid.

Liever een ander moment langskomen?
Ons infocentrum is geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 – 16.30 uur, zaterdag van 12.00 – 15.00 uur en zondag van 13.30 – 16.30 uur.

Adres: Waterviolier 2, 9613 BH Meerstad
Telefoonnummer: 050 – 599 57 10
E-mailadres: info@meerstad.eu