Zaterdag 12 september: Zelfbouwdag Meerstad
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Zaterdag 12 september: Zelfbouwdag Meerstad

Zaterdag 12 september: Zelfbouwdag Meerstad

Is het uw droom om uw eigen huis te bouwen? Een vrijstaand huis of liever een tweekapper en misschien wel energieneutraal of levensloopbestendig? Meerstad biedt u alle ruimte en mogelijkheden om uw droom te realiseren. Want op uw eigen kavel bepaalt u zelf de grootte van uw woning, het ontwerp, het aantal kamers en de indeling. Kortom, een eigen bouwkavel in Meerstad biedt u alle vrijheid om te wonen en te leven zoals u dat wilt!

In Meerstad worden op diverse locaties vrije kavels aangeboden om uw droomhuis op te bouwen. Zoals op de zes unieke Rieteilanden in het Woldmeer of in het meer landelijk gelegen gebied aan de rand van Meerstad. De kavelmaten lopen uiteen van circa 400 m2 tot maar liefst 1.700 m2.

Themamiddag
Op zaterdag 12 september a.s. organiseren wij een speciale themamiddag over zelfbouw.
U bent dan van harte welkom vanaf 14.00 tot 17.00 uur in ons informatiecentrum aan de Waterviolier 2 in Meerstad. Naast de medewerkers van Bureau Meerstad, zijn er deze middag ook huidige kavelbewoners en deskundige adviseurs aanwezig, die u alles kunnen vertellen over de aandachtspunten bij het zelfbouwproces. Van woningontwerp tot financiering en van interieur tot tuinaanleg. U kunt dus met al uw vragen en ideeën bij ons terecht.

Wij verheugen ons op uw komst!

Wilt u nu alvast sfeer proeven en meer te weten komen over de vrije kavels in Meerstad? Bekijk dan online onze folder. En mocht u op 12 september niet in de gelegenheid zijn om langs te komen, dan bent u uiteraard op een ander moment van harte welkom in ons informatiecentrum. Voor de meest actuele openingstijden, klikt u hier.