Zaterdag 13 juni: Open Dag Meerstad!
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Zaterdag 13 juni: Open Dag Meerstad!

Zaterdag 13 juni: Open Dag Meerstad!

Zaterdag 13 juni a.s. zijn we weer te vinden in het gebied! Op die dag vindt namelijk de
tweede Open Dag van dit jaar plaats en kunt u zich volop laten informeren over de aantrekkelijke woon-, leef- én recreatiemogelijkheden in Meerstad. Dus heeft u verhuisplannen, bent u zich aan het oriënteren of vindt u het leuk om een kijkje te nemen? Wees welkom, proef de sfeer te voet, te fiets of per boot en ontdek of wonen in Meerstad ook iets voor u is.

Programma

  • Je eigen huis bouwen op een van de eilanden? Ontdek de mogelijkheden van zelfbouw op een vrije kavel.
  • Wonen zoals u dat wilt in de natuur? De betrokken makelaars en ontwikkelaars presenteren u de veelzijdige woonmogelijkheden van tweekapper tot vrijstaand.
  • Een frisse duik na het werk? Proef de sfeer van wonen op het water in onze model waterwoning.
  • Interesse in de laatste groeiwoning? Laat u rondleiden tijdens het open huis.
  • Een bezoek brengen aan de bouwplaats? Er zijn een aantal woningen in aanbouw waar u een kijkje in de keuken kunt nemen.
  • Vragen over aardbevingsbestendiger bouwen? De adviseurs van het projectbureau kunnen u er meer over vertellen.
  • Meer weten over de mogelijkheden van onderwijs en kinderopvang in Meerstad? De deuren van de brede school staan voor u open.

Locatie
U vindt ons op 13 juni van 11.00 – 15.00 uur in het gebied, maar op een andere locatie dan u mogelijk van ons gewend bent. Dit keer staan we namelijk met ons informatiepunt op de hoek van het Oeverpad en de Biesvaren in Meeroevers (afslag Oude Merenweg/Meeroeverslaan). Bent u 13 juni niet in de gelegenheid? Ook op werkdagen en in het weekend staan de deuren van ons informatie- en verkoopcentrum en de model waterwoning voor u open.

Wij verheugen ons op uw komst!

Kijk voor meer informatie over het plan op de site en ga voor beschikbaarheid van het huidige aanbod naar onze woningaanbodpagina.