Zaterdag 16 april: Open Dag Meerstad
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Zaterdag 16 april: Open Dag Meerstad

Zaterdag 16 april: Open Dag Meerstad

De vaart zit er goed in! Terwijl de geslaagde start voorverkoop van de eerste woningen en kavels in (Fase I) Tersluis nog maar net achter ons ligt, houdt Meerstad op zaterdag 16 april van 11.00 tot 15.00 uur alweer Open Huis! Op deze dag kan iedereen zich laten onderdompelen in de wereld van Meerstad. Een totaalbeleving van alles wat het woon- en leefgebied nu en straks te bieden heeft. Zoals het Woldmeer, het park, het strand, de vele wandel- en fietsroutes en natuurlijk alle woningtypes en kavels in Meeroevers, de IJsbaanlocatie én de nieuwe wijk Tersluis.
Dus bent u op zoek naar uw nieuwe, ideale (droom)huis, midden in de natuur met het bruisende centrum van Groningen om de hoek? Kom langs!

Start verkoop vrije kavels Tersluis!
Wie altijd al de wens heeft gehad om een eigen huis te bouwen, mag de Open Dag zeker niet missen. Op 16 april start Bureau Meerstad namelijk met de verkoop van de vrije kavels in Tersluis. Belangstellenden kunnen zich vanaf die datum inschrijven op een kavel naar keuze en natuurlijk vertellen de verkoopadviseurs graag alles over de verdere procedure.

Programma

  • Ruim en vrij wonen in het groen, aan of op het water of juist liever in een meer dorpse woonsfeer: intiem, kleinschalig en met smalle straten? De betrokken partijen presenteren u het huidige en toekomstige woningaanbod in Meeroevers en Tersluis.
  • Zelf bouwen? Ontdek de mogelijkheden van het bouwen van uw droomhuis op een vrije kavel in de wijken Meeroevers, Tersluis en IJsbaanlocatie. 
  • Benieuwd naar het permanente vakantiegevoel, gewoon thuis in eigen huis? Stap op een van de Meerstadfietsen en beleef het waterwonen in onze modelwoning.
  • Binnenkijken in een van de royale vrijstaande woningen van het project ‘De oude Meren’ in Meeroevers? Dat kan! Tijdens de Open Dag zet de makelaar de deuren voor u open.
  • Meer weten over (het succes van) de brede school Meeroevers met zowel openbaar als christelijk basisonderwijs en kinderopvang? Loop gerust binnen op locatie.

Locatie
U bent op zaterdag 16 april tussen 11.00 – 15.00 uur van harte welkom in ons Informatie- en Verkoopcentrum of de model waterwoning, beide gelegen in Meeroevers. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen tijdens de Open Dag? Bezoek Meerstad dan gauw eens op een ander moment. Ons infocentrum is alle dagen, dus ook in het weekend, geopend.   

Tot ziens op 16 april!