Zaterdag 17 september: zin in een rondje Meerstad?
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Zaterdag 17 september: zin in een rondje Meerstad?

Zaterdag 17 september: zin in een rondje Meerstad?

Meerstad houdt op zaterdag 17 september van 11.00 tot 15.00 uur Open Huis! Op deze dag kan iedereen zich laten onderdompelen in de wereld van Meerstad. Zo kunt u onder begeleiding van een instructeur zeilervaring opdoen en het Woldmeer verkennen, een kijkje nemen in de modelwaterwoning of u laten informeren over al het woning- en kavelaanbod, de verschillende wijken en het Woldmeer.
Dus bent u op zoek naar uw nieuwe, ideale (droom)huis, midden in de natuur met het bruisende centrum van Groningen om de hoek? Kom langs!

Informatie over woningaanbod in Tersluis en Meervoevers!
Tijdens de open dag kunt u zich laten informeren over het huidige woningaanbod en de nieuwe projecten die binnenkort in de wijk Tersluis en Meeroevers in verkoop gaan. Tevens kunt u een optie nemen op de nog beschikbare vrije kavels op de eilanden in Meeroevers en Tersluis, om uw eigen woondroom waar te maken. Er worden diverse vrije kavels aangeboden, variërend in oppervlakte, met een vanaf prijs van €136.688,-. 

Programma Open Dag Meerstad 17 september

  • Leer de beginselen van het zeilen en verken Meerstad vanaf het water
  • Ruim en vrij wonen in het groen, aan of op het water of juist liever in een meer dorpse woonsfeer: intiem, kleinschalig en met smalle straten? De betrokken partijen presenteren u het huidige en toekomstige woningaanbod in Meeroevers en Tersluis.
  • Zelf bouwen? Ontdek de mogelijkheden van het bouwen van uw droomhuis op een vrije kavel in de wijken Meeroevers, Tersluis en IJsbaanlocatie.
  • Benieuwd naar het permanente vakantiegevoel, gewoon thuis in eigen huis? Stap op een van de Meerstadfietsen en beleef het waterwonen in onze modelwoning.
  • Meer weten over (het succes van) de brede school Meeroevers met zowel openbaar als christelijk basisonderwijs en kinderopvang? Loop gerust binnen want de school heeft tijdens deze dag ook haar deuren geopend.


Locatie
U bent op zaterdag 17 september tussen 11.00 – 15.00 uur van harte welkom in ons Informatie- en Verkoopcentrum of de model waterwoning, beide gelegen in Meeroevers. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen tijdens de Open Dag? Bezoek Meerstad dan gauw eens op een ander moment. Ons Informatiecentrum is alle dagen, dus ook in het weekend, geopend.