Zaterdag 18 april: Open Dag Meerstad
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Zaterdag 18 april: Open Dag Meerstad

Zaterdag 18 april: Open Dag Meerstad

Meerstad nodigt u uit om kennis te maken! Met alle mogelijkheden van wonen en met de omgeving. Want wonen in Meerstad is wonen op een unieke plek! Met veel ruimte, natuur en vrijheid voor iedereen die én buiten én vlakbij de stad wil wonen.

Programma
Tijdens de Open Dag kunt u zich laten informeren over de aantrekkelijke woon-, leef- en recreatiemogelijkheden in Meerstad. Vrijwel alle betrokken partijen zijn aanwezig om u een goed beeld te kunnen geven van het complete, actuele aanbod van tweekappers, vrijstaande woningen, waterwoningen en vrije kavels. Bureau Meerstad licht u bovendien alvast graag een tipje van de sluier op over de nieuwste uitbreidingsplannen. En heeft u vragen over aardbevingsbestendiger bouwen? Stel ze gerust!

Vervolgens kunt u op een van de Meerstadfietsen stappen om te genieten van ‘echte’ buitenlucht en om een leuke tour door het natuur- en waterrijke gebied te maken. U kunt woningen (in aanbouw) gaan ‘spotten’ en zelfs binnenkijken in de model waterwoning of in de laatste beschikbare halfvrijstaande groeiwoning. De brede school is ook geopend, dus wilt u meer weten over de mogelijkheden van onderwijs en opvang voor uw kind(eren), loop dan zeker even binnen.

Locatie
U vindt ons op zaterdag 18 april, van 11.00 – 15.00 uur in het gebied, bij het informatiepunt op de hoek van de Woldmeerweg en het Oeverpad (afslag Hoofdweg 195, nabij de manege) in Meeroevers.

Wij verheugen ons op uw komst!

Kijk voor meer informatie ook op meerstad.eu en ga voor beschikbaarheid van het huidige aanbod naar onze woningaanbodpagina.