Zaterdag 4 juni: ga mee op huizensafari tijdens de open dag
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Zaterdag 4 juni: ga mee op huizensafari tijdens de open dag

Zaterdag 4 juni: ga mee op huizensafari tijdens de open dag

Meerstad houdt op zaterdag 4 juni van 11.00 tot 15.00 uur Open Huis! Op deze dag kan iedereen zich laten onderdompelen in de wereld van Meerstad. Zo kunt u op huizensafari gaan onder begeleiding van onze man in het veld Niels Kruyt, een kijkje nemen in de modelwaterwoning of u laten informeren over al het woning- en kavelaanbod, de verschillende wijken en het Woldmeer.
Dus bent u op zoek naar uw nieuwe, ideale (droom)huis, midden in de natuur met het bruisende centrum van Groningen om de hoek? Kom langs!

Twee nieuwe projecten in Meervoevers in verkoop!
Tijdens de open dag kunt u zich laten informeren over de twee nieuwe projecten die in juni in de wijk Meeroevers in verkoop gaan. Op 2 juni start de verkoop van het project Wonen in Meerstad, waarbij 16 halfvrijstaande woningen en 1 vrijstaande woning in verkoop gaan. Thuis Nieuwbouwmakelaars en Pandomo Makelaars openen op deze dag van 17.00-20.00 uur hun deuren voor meer informatie en inschrijvingen. Op 22 juni start in het Informatiecentrum Meerstad de verkoop van het project Meerhoven. Dit project, gelegen nabij de Zuidboldersweg, bestaat uit 10 koop- en 18 huurwoningen.
Op 4 juni kunt u over beide projecten meer informatie krijgen en zich direct inschrijven op een woning in het project Wonen in Meerstad. Tevens kunt u een optie nemen op de nog beschikbare vrije kavels op de eilanden in Meeroevers en Tersluis, om uw eigen woondroom waar te maken. Er worden diverse vrije kavels aangeboden, variërend in oppervlakte van 451 m² tot 963 m², met een vanaf prijs van €136.688,-. 

Programma Open Dag Meerstad 4 juni

  • Ga op Huizensafari! Ontdek onder begeleiding van Niels Kruyt de woonwijken en natuur van Meerstad.
  • Ruim en vrij wonen in het groen, aan of op het water of juist liever in een meer dorpse woonsfeer: intiem, kleinschalig en met smalle straten? De betrokken partijen presenteren u het huidige en toekomstige woningaanbod in Meeroevers en Tersluis.
  • Zelf bouwen? Ontdek de mogelijkheden van het bouwen van uw droomhuis op een vrije kavel in de wijken Meeroevers, Tersluis en IJsbaanlocatie.
  • Benieuwd naar het permanente vakantiegevoel, gewoon thuis in eigen huis? Stap op een van de Meerstadfietsen en beleef het waterwonen in onze modelwoning.
  • Meer weten over (het succes van) de brede school Meeroevers met zowel openbaar als christelijk basisonderwijs en kinderopvang? Loop gerust binnen op locatie.


Locatie
U bent op zaterdag 4 juni tussen 11.00 – 15.00 uur van harte welkom in ons Informatie- en Verkoopcentrum of de model waterwoning, beide gelegen in Meeroevers. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen tijdens de Open Dag? Bezoek Meerstad dan gauw eens op een ander moment. Ons Informatiecentrum is alle dagen, dus ook in het weekend, geopend.