1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Informatiebijeenkomst waterwoningen Meerstad zaterdag 9 juli a.s.

Informatiebijeenkomst waterwoningen Meerstad zaterdag 9 juli a.s.

Elke dag genieten van de glinstering van het water. De ruimte ervaren en de rust. Wakker worden met het geluid van kabbelend water en genieten van lange zomeravonden. Wonen op het water. Het is net zo heerlijk als het lijkt. En dat op steenworp afstand van de stad. De gemeente Groningen gaat begin september van start met de verkoop van een – in deze regio – uniek woon-waterconcept in Meeroevers. De 16 waterkavels komen tussen de brede rietkragen van het Woldmeer te liggen, op de koppen van de Rieteilanden in Meeroevers.

De waterwoningen en de waterkavels worden gepresenteerd tijdens een bijeenkomst op zaterdag 9 juli van 11:00 – 15:00 uur in het Informatiecentrum Meerstad. Geïnteresseerden kunnen hun wensen en de diverse mogelijkheden bespreken met de bouwers; ABC Arkenbouw, Spruyt Arkenbouw en Van de Water Arkenbouw. De kopers van een waterkavel kiezen zelf met welke bouwer zij in zee gaan. Wichers Van der Schaaf makelaars kan eveneens ter plekke worden geconsulteerd over de aankoop van een woning, terwijl medewerkers van de gemeente tekst en uitleg geven over de koop van een waterkavel.

Meer informatie
Voor meer informatie kan ook contact worden opgenomen met de heer E. van der Schaaf, Wichers Van der Schaaf makelaars, tel. 050 549 76 54, info@wichersvanderschaaf.nl (woningen) en mevr. H.M. Frizo, Gemeente Groningen, tel. 050 367 83 53, harriette.frizo@groningen.nl (kavels).

U bent van harte welkom!