Zeer geslaagde Ballon Fiësta Meerstad 2015
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Zeer geslaagde Ballon Fiësta Meerstad 2015

Zeer geslaagde Ballon Fiësta Meerstad 2015

Zaterdagavond 29 augustus vond de zesde editie van Ballon Fiësta Meerstad plaats. Mede dankzij de perfecte weersomstandigheden was de belangstelling voor dit jaarlijkse spektakel overweldigend! Duizenden kinderen en ouderen beleefden een fantastische avond tijdens zowel het opstijgen van de 26 heteluchtballonnen als het aanvullende programma.

Wie benieuwd was naar het sfeertje van dichtbij kon een kijkje nemen op het veld bij de verschillende modelballonnen, op de foto of deelnemen aan een workshop. Daarnaast zorgden onder meer de gemotoriseerde schermvliegers en een parachutist voor een ware show! De avond werd, voor het eerst in de geschiedenis van Ballon Fiësta Meerstad, feestelijke afgesloten met een ‘Nightglow’. Een prachtig schouwspel, waarbij de ballonnen als levensgrote lampionnen het terrein op de maat van de muziek verlichtten.

Dank aan alle ballonvaarders, enthousiaste bezoekers en betrokkenen voor het mede mogelijk maken van deze happening! Foto’s zijn binnenkort te vinden op onze fotogalerijpagina.

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/lW1uus1CHlM” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

Bijdrage sfeerfilmpje: 112 Groningen