Zeilcursussen en privé zeillessen op Strand Meeroevers
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Zeilcursussen en privé zeillessen op Strand Meeroevers

Zeilcursussen en privé zeillessen op Strand Meeroevers

Goed nieuws voor alle zeilliefhebbers, want vanaf dit voorjaar biedt Zeilschool Zuidlaardermeer ook cursussen en privélessen aan voor beginners en gevorderden op Strand Meeroevers!

Cursusaanbod
Speciaal voor kinderen tussen de 6 en 11 jaar is er de cursus optimist varen. Tijdens deze cursus leer je op een rustige en vooral leuke manier alle dingen die bij het zeilen komen kijken. De cursus bestaat uit vijf lessen in de weekenden van 9, 16, 23, 30 juni en 7 juli.

Voor de echte beginners is er een speciale beginnerscursus van 3 maal 3,5 uur. Deze cursus leidt op tot CWO 1 (beginners) niveau. De cursus gaat uit van 1 of 2 personen.
Wie boven de 14 jaar is en graag (beter) wil leren zeilen, kan ook privé zeillessen krijgen. De ervaren en CWO opgeleide instructeurs van Zeilschool Zuidlaardermeer helpen u graag. De cursussen zijn geschikt voor beginners, maar ook ervaren zeilers helpen we graag naar een hoger niveau.

Meer weten over de optimistencursus of (privé) zeillessen in Meerstad? Kijk dan op deze pagina en lees alle informatie over de cursussen, de kosten en hoe u zich kunt inschrijven.