Zelf bouwen? Kom langs tijdens het Open Huis in Tersluis op 02/11 a.s.!
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Zelf bouwen? Kom langs tijdens het Open Huis in Tersluis op 02/11 a.s.!

Zelf bouwen? Kom langs tijdens het Open Huis in Tersluis op 02/11 a.s.!

De belangstelling voor de vrije kavels in Tersluis is groot! Op dit moment zijn er zelfs nog maar 8 van 59 eilandkavels direct beschikbaar. Wacht dus niet te lang meer als het ook jouw droom is om je eigen huis te bouwen. Een halfvrijstaand of vrijstaand huis aan het water, met bijvoorbeeld een plat dak, helemaal van hout en misschien wel energieneutraal of levensloopbestendig. In Tersluis kan het! Want op je eigen kavel bepaal je zelf de grootte van je woning, het ontwerp, het aantal kamers en de indeling.

Wil je meer weten over ons beschikbare aanbod van vrije kavels? Bekijk dan de mogelijkheden.

Open Huis VDM
Binnenkort wordt in Tersluis een door VDM gebouwde woning opgeleverd. Het is een van de allereerste zelfbouwprojecten op de eilanden in Tersluis.

Om jou de gelegenheid te geven deze woning te bezichtigen, de sfeer in en rond het huis te proeven en meer te weten te komen over het bouwen van je eigen droomhuis, nodigt VDM je van harte uit voor het Open Huis.

Datum: donderdag 2 november a.s.
Tijdstip: 15.30 – 19.30 uur
Locatie: Heemraad 7, Meerstad
Plattegrond woningtype: Vermont zijbeuk

Tijdens het Open Huis zijn de adviseurs van VDM aanwezig om je rond te leiden en jouw eventuele vragen over de (bouw van deze) woning te beantwoorden.