Je eigen huis bouwen? Kom naar onze Zelfbouwdag op 8 april!
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Je eigen huis bouwen? Kom naar onze Zelfbouwdag op 8 april!

Je eigen huis bouwen? Kom naar onze Zelfbouwdag op 8 april!

Droom jij ervan je eigen huis te bouwen? Helemaal volgens jouw eigen ontwerp en indeling? Een vrijstaand huis of een tweekapper en misschien wel energieneutraal of levensloopbestendig? Meerstad biedt je alle ruimte en mogelijkheden om je droom te verwezenlijken. Want op onze vrije kavels bepaal je namelijk helemaal zelf hoe je huis eruit gaat zien.

Op diverse locaties bieden wij vrije kavels aan: direct aan het water op een van de wooneilanden of in het meer landelijke gebied aan de rand van Meerstad. De kavels variëren van zo’n 400 m2 tot maar liefst 1.700 m2.

Zelfbouwdag
Word jij enthousiast van het idee om zelf te gaan bouwen in Meerstad en wil je meer weten? Kom dan langs op onze speciale themamiddag over zelfbouw op zaterdag 8 april a.s. Samen met een aantal deskundige adviseurs en vrije kavelbewoners vertellen wij je alles over de mogelijkheden en wat er zoal komt kijken als je je eigen huis gaat bouwen. Van woningontwerp tot financiering en van interieur tot tuinaanleg.

Tijdstip: Van 14.00 – 16.30 uur
Locatie: Informatiecentrum Meerstad, Waterviolier 2

Meerstad. Fantastisch wonen aan de rand van de stad!
In Meeroevers, de eerste wijk van Meerstad, genieten al veel bewoners van de ruimte, rust en natuur, die dit fantastische woongebied hen biedt. Er is een school (met kinderopvang), een gezondheidscentrum, leuke speelvoorzieningen, winkels in de directe omgeving en aantrekkelijke recreatieve mogelijkheden, zoals wandel- en fietsroutes. En, Meerstad is volop in ontwikkeling. Zo verrijst nu de nieuwe woonwijk Tersluis. Met aan de rand ervan het nieuwe bijzondere land-art park dat volop mogelijkheden biedt voor sport, spel, recreatie, horeca en cultuur. Wonen in Meerstad is, zoals veel bewoners zeggen, alsof je elke dag op vakantie bent.