1 september in verkoop: eilandproject Staglanden
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. 1 september in verkoop: eilandproject Staglanden

1 september in verkoop: eilandproject Staglanden

Eilandproject Staglanden bestaat uit 33 bouwrijpe vrije kavels voor vrijstaande woningen gelegen aan een van de schoonste en mooiste meren van Nederland: het Woldmeer. Staglanden is uniek wonen in een groenblauwe omgeving met natuurlijk ingerichte oevers. Alle kavels hebben een tuin aan het water waarvan enkele grenzen aan brede rietkragen. Staglanden is speciaal voor de zelfbouwers die aan het roer willen staan van hun droom(t)huis.

Staglanden heeft 33 bouwrijpe kavels met een oppervlakte vanaf circa 541 m2. Vanaf prijs € 245.479,- v.o.n. Alle informatie over de kavels vind je op de projectpagina van Staglanden.

Vanaf 1 september om 12.00 uur kun je op onze website het inschrijfformulier vinden. Je hebt tot zondag 11 september 17.00 uur de tijd om je in te schrijven.

Het informatie- en verkoopcentrum heeft, tijdens de inschrijfperiode, extra openingsdagen op zaterdag 3 september en zondag 11 september van 10.00 uur tot 14.00 uur. Kijk voor de actuele openingstijden op de pagina contact.

Over De Zeilen

Woonwijk De Zeilen verrijst in het noordoosten van Meerstad. De Zeilen heeft eilanden op het Woldmeer, boomrijke lanen in de buurten en een afwisseling van open en bosrijke gebieden. Het woonkarakter is zowel wijds en ruim als intiem en dorps. De Zeilen Meerstad is net als Groenewei Meerstad omlijst met het Groningse landschap.