Vrije kavels en nieuwbouw in De Zeilen

Vrije kavels en nieuwbouw in De Zeilen

  1. Home
  2. Vrije kavels en nieuwbouw in De Zeilen

Waterrijk wonen

tussen sluis en natuurgebied

Over De Zeilen

Woonwijk De Zeilen ligt in het noordoosten van Meerstad. De Zeilen heeft eilanden op het Woldmeer, boomrijke lanen en een afwisseling van open en bosrijke gebieden. Het woonkarakter is zowel wijds en ruim als intiem en dorps. De Zeilen Meerstad is net als Groenewei Meerstad omlijst met het Groningse landschap.

De Zeilen wordt ontwikkeld in twee fases. In deze waterrijke wijk komen in totaal ruim 600 woningen bestaande uit eilandkavels, rijwoningen, sociale huurwoningen, appartementen en meer.

Meerstad – Nieuwbouw en kavels in het mooiste en groenste stadsdeel van Groningen.

Naast natuurgebied Harksteder Broeklanden

Aan de oostzijde gaat De Zeilen Meerstad op een natuurlijke manier over in het natuurgebied Harksteder Broeklanden. Het landschap is hier natter en broekbos gebieden bieden ruimte voor spelen en beschutting.

Waterrijk wonen op de eilanden

Het wonen in De Zeilen Meerstad staat in het teken van water. De wijk ligt tussen de sluisverbinding en (het natuurgebied) Harksteder Broeklanden. De Zeilen heeft wooneilanden op het Woldmeer. Hier woon je direct aan het water.

Bosrijk wonen

Een dijk en het Slochterdiep met daaraan dijkwoningen vormt de overgang naar het noordelijk gelegen landschap. Daarachter wordt een bosrijk gebied ontwikkeld met in de boskamers ruimte voor een groene en luwe woonomgeving.

Downloads

Beeldkwaliteitsplan De Zeilen fase I
Beeldkwaliteitsplan De Zeilen fase II

Zelf bouwen?

Ben je op zoek naar een onvergelijkbare woonlocatie in Groningen? Wil je zelf aan het roer staan van de creatie van een uniek huis. Droom je van wonen aan of vlakbij een prachtig meer? Dan is De Zeilen de volmaakte plek voor jou.

Aanbod

Kijk op de pagina nieuwbouwprojecten en zelfbouwkavels voor het actuele aanbod.

Heb je vragen?

Mail Bureau Meerstad via verkoop@meerstad.eu of bel via (050) 599 57 10. Je kunt ook langskomen op ons drijvende informatiecentrum in Tersluis. Bekijk hier de openingstijden