Vrije kavels en nieuwbouw in De Zeilen

Vrije kavels en nieuwbouw in De Zeilen

  1. Home
  2. Vrije kavels en nieuwbouw in De Zeilen

Waterrijk wonen

tussen sluis en natuurgebied

De vierde woonwijk van Meerstad

De eerste fase van De Zeilen biedt maar liefst 71 bouwrijpe vrije kavels op een van de mooiste plekken van Groningen: de wooneilanden van Meerstad. Een volmaakte plek voor de woningzoeker die zelf aan het roer wil staan van zijn of haar droomwoning.

In verkoop:

Brikland en Zeilanden

De vrije kavels van De Zeilen zijn verdeeld over twee zelfbouwprojecten; Brikland, het beschutte schiereiland; en Zeilanden, een eilandgroep met twee royale eilanden. Er zijn kavels bestemd voor zowel vrijstaande als halfvrijstaande woningen. Lees hier meer over het project.

Meerstad – Nieuwbouw en kavels in het mooiste en groenste stadsdeel van Groningen.

Over De Zeilen

Woonwijk De Zeilen verrijst in het noordoosten van Meerstad. De Zeilen heeft eilanden op het Woldmeer, boomrijke lanen in de buurten en een afwisseling van open en bosrijke gebieden. Het woonkarakter is zowel wijds en ruim als intiem en dorps. De Zeilen Meerstad is net als Groenewei Meerstad omlijst met het Groningse landschap.

Interesse in De Zeilen?

Laat je gegevens achter en hoor als eerste het laatste nieuws over De Zeilen.

Waterrijk wonen op de eilanden

Het wonen in De Zeilen Meerstad staat in het teken van water. De wijk ligt tussen de sluisverbinding en het natuurgebied Harksteder Broeklanden. De Zeilen krijgt wooneilanden op het Woldmeer. Hier woon je direct aan het water.

Bosrijk wonen in de groene lijst

Een dijk en het Slochterdiep met daaraan dijkwoningen vormt de overgang naar het noordelijk gelegen landschap. Daarachter wordt een bosrijk gebied ontwikkeld met in de boskamers ruimte voor een groene en luwe woonomgeving.

Naast natuurgebied Harksteder Broeklanden

Aan de oostzijde gaat De Zeilen Meerstad op een natuurlijke manier over in het natuurgebied Harksteder Broeklanden. Het landschap is hier natter en broekbos gebieden bieden ruimte voor spelen en beschutting.

Downloads

Brochure De Zeilen fase I
Beeldkwaliteitsplan van De Zeilen fase I