11 juli – start verkoop project ‘De Vossenburglaan’ in Tersluis
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. 11 juli – start verkoop project ‘De Vossenburglaan’ in Tersluis

11 juli – start verkoop project ‘De Vossenburglaan’ in Tersluis

Het nieuwbouwproject ‘De Vossenburglaan’ gaat donderdag 11 juli in verkoop. Dit project bestaat uit rijwoningen en halfvrijstaande woningen op royale kavels. Je bent welkom op 11 juli tussen 19.00 uur en 21.00 uur bij het verkoop- en informatiecentrum Meerstad aan de Zijlkade 2.

Type woningen

Dit ruime en luxe nieuwbouwproject in Tersluis biedt 22 gevarieerde rijwoningen en 8 halfvrijstaande woningen. Iedere woning in dit project is uniek met verspringende gevels, fraai metselwerk en afwisselende kapvormen. Het gevelbeeld is rijk en de woningen zijn ruim, comfortabel en energiezuinig, net zoals alle woningen in Meerstad. Iedere woning heeft een bijzonder diepe achtertuin en twee parkeerplekken op eigen erf. De halfvrijstaande woningen hebben een garage en de rijwoningen een berging.

De prijzen van de rijwoningen gaan vanaf € 279.500,- tot € 325.000,- v.o.n., de halfvrijstaande woningen gaan vanaf € 349.500,- tot € 365.000,- v.o.n.

Gezellig Tersluis

De Vossenburglaan in Tersluis is een brede groenrijke laan die door de wijk naar sluis en de haven loopt. Het project ‘De Vossenburglaan’ ligt vlakbij de sluisbuurt, hier komt een gezellig dorpsplein bestemd voor winkeltjes en een terras. In de haven is plek voor boten van bewoners en passanten. Tersluis wordt omgeven door water en je bent op loopafstand van Park Meerstad, een prachtig land-art project met een strandje en in de toekomst ook een paviljoen.