16 september – Meerstad op Groningse Nieuwbouwdag in Vesta Woonforum
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. 16 september – Meerstad op Groningse Nieuwbouwdag in Vesta Woonforum

16 september – Meerstad op Groningse Nieuwbouwdag in Vesta Woonforum

De Groningse Nieuwbouwdag vindt komende zaterdag 16 september weer plaats in Vesta Woonforum. Iedereen die geïnteresseerd is in nieuwbouw kan zich op dat moment laten informeren over bestaande en gloednieuwe woningbouwprojecten in Groningen, Haren, Eelderwolde, Adorp én Meerstad.

In onze stand vind je het meest complete aanbod van woningen en kavels en kunnen we je alles vertellen over de bijzonderheden van dit heerlijke woon-, natuur- en recreatiegebied aan de rand van de stad! Ontdek de nieuwste en toekomstige woonmogelijkheden in Meeroevers en Tersluis. Met bijvoorbeeld rij- en halfvrijstaande woningen, appartementen, flexibel in te richten (half)vrijstaande parkvilla’s, royale waterwoningen én eilandkavels voor zelfbouw! Er valt in Meerstad echt iets te kiezen: niet alleen in woningtype en prijs, maar ook in woonsfeer!

Start verkoop nieuwbouwproject MEER!
Tijdens de Groningse Nieuwbouwdag gaat ook de tweede fase van het nieuwbouwproject MEER in verkoop. MEER doet zijn naam eer aan. Hier geniet je van meer woongenot, op fietsafstand van het bruisende stadshart. Meer telt straks 46 royale eengezinswoningen, duurzaam en voorzien van zonnepanelen en vloerverwarming. Dankzij een warmtepomp zijn de huizen volledig gasloos, dus duurzaam en met lagere maandlasten.

De woningen liggen grotendeels besloten tussen water en groen en met een school, kinderdagopvang en een gezondheidscentrum op loopafstand.

Locatie en tijdstip
Tussen 11.00 en 15.00 uur staan de makelaars en verkoopadviseurs met een informatiestand, brochures en inschrijfformulieren voor je klaar in Vesta Woonforum aan de Peizerweg 74 in Groningen.

Daarnaast is ons informatie- en verkoopcentrum in Meerstad tijdens de Nieuwbouwdag ook gewoon geopend van 12.00 tot 15.00 uur. Wie dus graag sfeer wil komen proeven in het gebied, is van harte welkom!