18 t/m 20 november: woonbeurs Nieuwbouw XL
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. 18 t/m 20 november: woonbeurs Nieuwbouw XL

18 t/m 20 november: woonbeurs Nieuwbouw XL

Volgende week vrijdag, zaterdag en zondag (18 t/m 20 november) vindt weer de jaarlijkse Nieuwbouwbeurs plaats in MartiniPlaza Groningen. In de stand van Meerstad vertellen wij u alles over de veelzijdige (woon)mogelijkheden en ontwikkelingen in dit bijzondere gebied.

Tijdens het Groningse nieuwbouwevent pakt Meerstad uit met een complete presentatie van het actuele en toekomstige woningaanbod: van rij tot vrijstaand en van waterwoning tot vrije kavel om uw eigen droomhuis op te bouwen. De mogelijkheden van wonen in de wijken Meeroevers en Tersluis zijn niet alleen divers maar ook aantrekkelijk vanwege hun ideale ligging. Aan of dichtbij het Woldmeer, het sluisgebied (met mogelijkheden voor kleinschalige winkels en horeca), de haven of aan de rand van het unieke park dat straks zal verrijzen. Dus of u nou van rust en ruimte houdt of juist meer van een beetje leven in de brouwerij. In Meerstad kunt u wonen zoals u dat wilt, midden in de natuur met het bruisende centrum van Groningen om de hoek.

Meer zien en horen over het complete woning- en kavelaanbod? Bezoek onze stand (A1). De entree is gratis. Voor alle informatie over de beurs gaat u naar de site van Nieuwbouw XL.

In verband met onze aanwezigheid op de beurs is ons informatie- en verkoopcentrum op zaterdag 19 en zondag 20 november gesloten.