Zaterdag 9 juli – kavelkijkdag Staglanden, De Zeilen
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Zaterdag 9 juli – kavelkijkdag Staglanden, De Zeilen

Zaterdag 9 juli – kavelkijkdag Staglanden, De Zeilen

In september gaan er weer nieuwe eilandkavels in de wijk De Zeilen in verkoop: Staglanden. Is wonen aan het water jouw droom? Kom dan naar onze kavelkijkdag op zaterdag 9 juli van 10.00 uur tot 15.00 uur.

Tijdens de kavelkijkdag heb jij de mogelijkheid om, onder het genot van een drankje, de zelfbouwkavels van Staglanden te bekijken. De kavels zijn uitgezet met lint waardoor je duidelijk kunt zien waar jouw ideale kavel ligt. Vanaf 9 juli is alle informatie over de kavels beschikbaar zoals de start verkoopdatum, verkoopprocedure, kaveloppervlaktes en prijzen. Ook is er een rondvaartboot aanwezig om de kavels vanaf het water te bewonderen. Onze collega’s staan je die dag graag te woord voor al je vragen! Ervaar hoe mooi wonen in Meerstad is! Beleef de omgeving, geniet van de mooie vergezichten over het Woldmeer, de ruimte en de Groningse luchten. Zien we je daar? Je hoeft je niet in te schrijven voor de kavelkijkdag.

Datum: zaterdag 9 juli van 10.00 uur tot 15.00 uur
Route: volg in Meerstad de Vossenburglaan tot aan de sluis en volg de borden ‘kavelkijkdag’. Er is parkeergelegenheid aanwezig.

Over Staglanden

Staglanden heeft 33 bouwrijpe kavels met een oppervlakte vanaf circa 541 m2 voor vrijstaande woningen. Vanaf prijs
€ 245.479,- v.o.n. Alle informatie over de kavels vind je op de projectpagina van Staglanden.

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Over De Zeilen

Woonwijk De Zeilen verrijst in het noordoosten van Meerstad. De Zeilen heeft eilanden op het Woldmeer, boomrijke lanen in de buurten en een afwisseling van open en bosrijke gebieden. Het woonkarakter is zowel wijds en ruim als intiem en dorps. De Zeilen Meerstad is net als Groenewei Meerstad omlijst met het Groningse landschap.