Binnenkort in verkoop: Zelfbouwkavels in Groenewei
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Binnenkort in verkoop: Zelfbouwkavels in Groenewei

Binnenkort in verkoop: Zelfbouwkavels in Groenewei

Nog maar een paar weken en dan begint de officiële start verkoop van de vrije kavels in de nieuwste Meerstad wijk ‘Groenewei’. Deze kavels zijn geschikt voor iedereen die zelf een droom(t)huis wil bouwen op een unieke groene plek, vlakbij het Woldmeer. Tijdens de start verkoop gaan er twee kavelprojecten in verkoop. Wil jij als een van de eersten weten wanneer de officiële verkoopdatum is? Schrijf je dan zo snel mogelijk in voor de nieuwsbrief onderaan deze pagina.

Zelfbouwproject De Groene Hoven

Aan De Groene Hoven liggen 16 ruime zelfbouwkavels om uw doom(t)huis te bouwen. Wonen aan De Groene Hoven betekent wonen aan een groene verbindingszone met plek om te spelen, te zitten, te wandelen en te fietsen. Deze autoluwe groene zone loopt door heel Groenewei en vormt een veilige rustige route naar de school of de supermarkt.

Zelfbouwproject De Groene Singel

De 22 kavels van De Groene Singel vormen de overgang tussen de groene omgeving van Meerstad en de levendige woonwijk Groenewei. Daar past een bebouwing met een natuurlijke uitstraling bij. De woningen aan de groene randen worden dan ook overwegend van hout gebouwd. Een deel van de woningen aan de verbindingssloot wordt in baksteen gebouwd.

Over Groenewei

De wijk Groenewei in Meerstad ligt tussen de wijken Meeroevers, Tersluis en het bijzondere Park Meerstad. Er komt een gevarieerd aanbod aan rij- en hoekwoningen, halfvrijstaande en vrije kavels voor zelfbouw. Groenewei ligt direct aan Park Meerstad. Aan de oostzijde komt een buurtsuper, een tweede basisschool met kinderopvang. Buslijn 5 stopt ieder halfuur bij de entree van de wijk. 

Ook hier woon je duurzaam en gasloos

Meerstad is een duurzaam woongebied. Zo is er bijvoorbeeld geen aardgasaansluiting. Bij de woningen aan De Groene Singel en De Groene Hoven doen we daar nog een schepje bovenop. Die worden allemaal energieneutraal gebouwd. In technische termen heet dat met een EPC-norm 0. Dit is goed voor het milieu en voor uw portemonnee.

Meer?

Bekijk het actuele Meerstad aanbod hier of kom langs bij ons verkoop- en informatiecentrum en ervaar Meerstad zelf.