Info bijeenkomst uitwerkingsplannen Groenewei en De Zeilen vanavond
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Info bijeenkomst uitwerkingsplannen Groenewei en De Zeilen vanavond

Info bijeenkomst uitwerkingsplannen Groenewei en De Zeilen vanavond

Wij krijgen signalen dat niet voor iedereen duidelijk is waar de bijeenkomst vanavond over gaat. Dat leggen we graag uit in dit bericht. Dus als je van plan bent vanavond te komen, lees dit bericht dan goed en neem gerust contact op bij vragen.

1. Waar is de bijeenkomst vanavond voor bedoeld?
Vanavond staat in het teken van de uitgewerkte (voorontwerp-) bestemmingplannen voor Groenewei en De Zeilen fase 1. In deze plannen staat onder andere beschreven waar bebouwing komt, waar groen en water en wat bijvoorbeeld bouwhoogtes worden. De beeldkwaliteitsplannen horen hier ook bij. Daar staan de gewenste woonsferen in en bijvoorbeeld het materiaalgebruik van woningen. Voordat er gebouwd mag worden, zijn we verplicht in een aantal stappen te werken naar een definitief uitgewerkt bestemmingsplan. Dit is de eerste stap. Vanavond kan iedereen tussen 17:30 en 20:00 uur bij Bureau Meerstad, Zijlkade 2 de uitgewerkte (voorontwerp-) bestemmingsplannen inzien, vragen stellen en eventueel een reactie achterlaten.

2. Waar moet ik zijn als ik meer algemene (verkoop-)informatie wil hebben over Groenewei en de Zeilen?
Dan ontvangen we je graag in onze stand op de Nieuwbouw XL woonbeurs! Deze nieuwbouwbeurs is van 16 tot en met 18 november in Martiniplaza. Daar kunnen we je aan de hand van onze maquette meer vertellen over de nieuwe wijken.
Je bent ook welkom in ons verkoop- informatiecentrum. Na de Nieuwbouw XL staat onze maquette hier weer. Check hier de openingstijden

3. Hoe blijf ik op de hoogte van de ontwikkeling van Groenewei en De Zeilen?
Daarvoor kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrief onderaan deze pagina.